Yetimler destek bekliyor!

İnsan Hak ve Hürriyetleri ve İnsani Yardım Vakfı (İHH) Karacabey Temsilciliği tarafından “Yetim Dayanışma Gecesi” düzenlenecek.
İHH Karacabey Temsilcisi Hüseyin Kahraman,12 Şubat 2016 Cuma Saat:20.00’de, Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek geceye, Karacabeylileri yetimlere sahip çıkmaya davet etti.
İlahiyatçı-Eğitimci Salih Dülger’in konuşmacı olarak katılacağı programda, Kuran-ı Kerim Tilameti, Sinevizyon- Video gösterimi ve İlahi Grubu’nun yer alacağı belirtildi.
Yetimlere dünyanızda yer açın diyen Hüseyin Kahraman, “İstatistikler; savaşlar, doğal afetler, yokluklar ve sağlık problemleri nedeniyle her gün binlerce çocuğun yetim kaldığını ortaya koyuyor. “Kalbinin yumuşamasını istersen, yoksulu doyur ve yetimin başını okşa” Hadis-i Şerifteki gibi, her biriniz bir yetime yardım ederseniz, dünyanın yetimine siz yetersiniz. Amacımız peygamberimizin emaneti olan yetimlere en iyi şekilde sahip çıkmaktır. Bu bağlamda değerli ilçe halkımızı bu önemli gecede aramızda görmek ve desteklerini hissetmek istiyoruz. Yetim gülerse, dünya güler diyerek, Tüm Karacabeyli kardeşlerimizi 12 Şubat 2016 Cuma gecesi yapılacak Yetim Dayanışma Gecesi”ne ve yetimleri güldürmeye bekliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.