Yetimler destek bekliyor!

İnsan Hak ve Hürriyetleri ve İnsani Yardım Vakfı (İHH) Karacabey Temsilciliği tarafından ‘Yetim Dayanışma Gecesi’ düzenlenecek.
İHH Karacabey Temsilcisi Hüseyin Kahraman, Burak Düğün Salonu’nda 13 Ocak 2016 Cuma Saat:20.00’de gerçekleştirilecek geceye, Karacabeylileri yetimlere sahip çıkmaya davet etti.
‘Yetim Dayanışma Gecesi’ne; İHH Suriye Yardım Koordinatörü Erhan Yemelek’in konuşmacı olarak katılacağı belirtildi.
Yetimlere dünyanızda yer açın diyen Hüseyin Kahraman, “Bu anlamlı programımızda; bölgedeki son gelişmeler, Halep’ten tahliye edilen muhacirlerin çadırlardaki yaşam mücadeleleri, yetim çocuklar ile Suriye’de genel olarak yetim kalan yavruların durumlarıyla ilgili bilgilendirme yapılacaktır.
Yetimlere sahip çıkmaksak Hıristiyan ve Yahudi misyonerler, organ mafyaları, fuhuş mafyaları ve silah tacirleri sahip çıkacaktır. İstatistikler; savaşlar, doğal afetler, yokluklar ve sağlık problemleri nedeniyle her gün binlerce çocuğun yetim kaldığını ortaya koyuyor. “Kalbinin yumuşamasını istersen, yoksulu doyur ve yetimin başını okşa” Hadis-i Şerifteki gibi, her biriniz bir yetime yardım ederseniz, dünyanın yetimine siz yetersiniz. Amacımız peygamberimizin emaneti olan yetimlere en iyi şekilde sahip çıkmaktır. Bu bağlamda değerli ilçe halkımızı bu önemli gecede aramızda görmek ve desteklerini hissetmek istiyoruz. Yetim gülerse, dünya güler diyerek, Tüm Karacabeyli kardeşlerimizi 13 Ocak 2016 Cuma gecesi yapılacak Yetim Dayanışma Gecesi”ne davet ediyor, yetimleri güldürmeye bekliyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.