Yetenekli sporcular keşfedilecek!

Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi’nin ikinci atağı 24-25 Ekim 2018 tarihlerinde Karacabey Atatürk Spor Salonu’nda yapılacaktır.
Konu ile ilgili açıklama yapan Karacabey Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Süheyil Ayhan Sağlam, “Tüm Türkiye de hayata geçirilen Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi’nin ilk uygulaması geçtiğimiz Mayıs ayında ilçemizde de yapılmıştı.
Türkiye genelinde ilkokul 3. sınıf öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirilen projenin ikincisi 24-25 Ekim 2018 tarihlerinde Atatürk Spor Salonu’nda yapılacaktır. Yetenek taramasına ilçemizdeki ilkokullarda öğrenim gören yaklaşık 900 öğrencinin katılımı beklenmektedir.
Kapsamı her geçen yıl daha da genişletilerek devamlı hale getirilmesi planlanan projeyle, yetenekli çocukların geç kalınmadan keşfedilmesinin ve Türkiye’nin spor altyapısının sağlam temeller üzerinde yükselmesi amaçlanmaktadır.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.