YERLİCİLİK, MİLLİCİLİK VE SOSYAL DEMOKRATÇILIK!

AHMET AYGÜN ATA KÖŞE YAZISI

1 MAYIS EMEK BAYRAMI VATANSEVER, ÜRETKEN, ÖZVERİLİ TÜRK İŞÇİSİNE, EMEKÇİLERİNE KUTLU OLSUN.

AK Parti 2016’dan bu yana birkaç olumlu adım attı. Biri Açılım adlı ihaneti ve Hdp ile yürümeyi bırakıp Vatan Partisinin 2007 yılından bu yana programı olan Vatan Bütünlüğü çizgisine geldi.

İkincisi Fetö ile yürümeyi bıraktı. Mücadele ediyor. Vatan Bütünlüğü çerçevesinde Pkk ile mücadele içine girdi. Hükümet özellikle İç İşleri Bakanı bu anlamda son derece başarılı. Bu yüzden gerek Akp içinden gerekse Vatan Cephesinde olmayanların hedefine oturtuldu.

Amma özünün büyük çoğunluğu duruyor. En önemli sloganları Yerli ve Milli!

Bu nasıl bir Yerli ve Milliliktir ki;

Mahkeme kararı olan Ermeni Soykırımı Yoktur saptamasına karşın Tarih Komisyonu önermektedir. Emperyalizmin sözcülüğünü yapmaktadır.

Bu nasıl Yerli ve Milliliktir ki;

Türkiye Cumhuriyetinin büyük bölümü tahıl hasadına hazırlanırken bir bölümü de yazlık ekimi yaparken Tahılda Gümrük Vergisini sıfırlamaktadır.

Bu nasıl Yerli ve Milliliktir ki;

Bir emperyal kapitalist şirket Cargille destek vermektedir. Türk Köylüsü, Türk Çiftçisi, Türk Çobanı dururken bir Amerikan şirketine TÜRK ULUSUNUN birikimlerini vermektedir. Sözgelimi; 1 Trilyon verdiniz. Cargill bundan elde edeceği kazancı ABD’ye gönderecektir. Türk Köylüsüne, Çiftçisine, Çobanına verirseniz, bu Türkiye Cumhuriyetinin içinde kalacaktır.

Bu nasıl Yerli ve Milliliktir ki; Türkiye Cumhuriyetinin Sağlık Çalışanlarını yük olarak gösteren HALKTAN UZAK Zonguldak Valisinin haddini bildirmemektedir. Bu nasıl Yerli ve Milliliktir ki;

Türkiye Cumhuriyetinin düşmanı, Vatan Haini, Din Düşmanı İskilipli adlı bir soysuzu savunanı Milli bir kurum olan Türk Tarih Kurumunun başkanlığına getirir. Bu densiz kendisine bu yolu açan sistemin Cumhuriyet olduğunun bile farkında değil ki; Türk Tarihinin görkemini anlayabilsin.

Bu nedenlerle;

1- T.T.K Başkanı ve İbrahim Kalın, Zonguldak Valisi ve diğer sorumlular TÜRK ULUSUNA ettikleri hakaretten dolayı görevden alınıp yargılanmalıdır.

Sosyal Demokratçılık oynayan meczuplarda AKP’yi eleştireyim derken Türkiye Cumhuriyetinin Doktorlarına, Hemşirelerine, Sağlık Çalışanlarına, Eczacılarına hakaret etmektedir. Sordukları sorular Akp’ye yönelik gibi görünse de özü Sağlık Emekçilerine hakarettir. Sağlık Sistemimiz içindeki parazitlere karşın Cumhuriyet temelinde yetişmiştir. Buna AKP’li olan Sağlık Emekçilerimizde dahildir.

Bir Chp Milletvekili Profesör sormuş. “PCR (bir tanılama yöntemi) tekrar yapılıyor mu?”. Eğer gerçek gündemi izleseydi, Doktorlarımızın buna günler önce yanıt verdiğini bilirdi. Doktorlarımız “PCR sonrası BT’de uyguluyoruz. BT tanımlamada dünyada çok ileri düzeydeyiz, bunu herkes biliyor. Gerçi zamanında bunu yaptığımız için yerden yere vurulduk”.

Sosyal Demokratçılarımızın dilinden İnsan Hakları hiç düşmez! Örnekleri AB ve ABD’dir. İyi de onlar insancıl değil ki, İnsan Hakları diyebilsinler.

Fransa; 400 yaşlının ölümünü günler sonra açıkladı.

İtalya’da huzurevinde ölenlere günler sonra gidildi.

İsveç’te huzurevinde 115 yaşlıya yalnızca 2 görevli bakıyor. Huzurevlerinde çalışmak istemiyor, Sağlık Çalışanları.

İsveç’te covid19 olan Türk Yurttaşına tedavi uygulanmıyor.

ABD ‘de covid19 olan hemşirenin 4 kez kit isteği reddediliyor ve hemşire yaşamını yitiriyor.

Amerika’da ölen 50 bini aşkın insanın % 63’ü siyahi.

Amerika ‘da para vermeyene tedavi yok.

İngiltere’de ölenlerin Bin Üçyüzü huzurevinde ve hükümet bu sayıyı bir kadının annesini huzurevinde ölüsünü bulduğunda açıklıyor.

Sosyal Demokratçılarımız bunları görmüyor, duymuyor, bilmiyor. Sözde AKP’yi indirecekler ya, saçmalamaya devam ediyorlar. Ancak bu bilgisizlik ve sözde İnsan Hakları savunucusu görüntüleriyle iktidarda kalma şansını yükseltiyorlar.

Türkiye Cumhuriyeti’nin bir makam odasında Yargıç öldürülüyor. Silahı sağlayan bulunuyor, yargılanıyor. Cezaevine yatırılıyor. Sonra bu insan D.H.K.P.C adlı terörist örgütünün dayatmasıyla ölüm orucuna başlıyor. Türkiye Cumhuriyetinin Sağlık Bakanlığı bu insanı tedavi altına almaya kalkıyor. Ancak (dikkat edin) ailesi değil örgütün elemanları tedaviyi reddediyor. Ailesinin gıkı çıkamıyor. Bu insan yaşamını yitiriyor. Bizim Sosyal Demokratçılarımız feryat ü figan halinde. Neden? Katil Devlet…

Yaşamını yitiren insan terörizmin dayatmasıyla ölüm orucuna başlamasa, cezasını çekince dışarı çıkacak mı? Evet… O zaman Katil Devlet değil sizlersiniz.

Emperyal güçler Türkiye Cumhuriyetini Soykırımcı göstermeye kalkan bir propaganda yaptı. O propaganda yerle bir edildi. Ve hukuki karar alınması gereken yerde karar alındı. Ancaaaaak…. Chp Milletvekili Tanrıkulu “yüzleşme” istiyor. Hangi yüzle? Hangi gerekçeyle? Türkiye Cumhuriyetinin elinde BİR TREN VAGONUNU DOLDURACAK BELGE var. Bu zat deşifre olan Wikileaks belgelerinde Cia’nın TR705 kod adıyla kullandığını belirten kanıtlarla belgeli akan. Chp’den neden bu Türkiye Cumhuriyetinin düşmanına ses çıkmıyor? O zaman İbrahim Kalın ‘dan farkınız ne?

Sistemin partilerini sürekli belgeleriyle, kanıtlarıyla anlatmaya çabalıyorum.

Ne Yerliyim Ne Milli!

TÜRKÜM, ULUSALCIYIM…

TÜRK Köylüsü, TÜRK Çiftçisi, TÜRK Çobanı, TÜRK İşçisi, TÜRK Esnafı, TÜRK Zanaatkarı, TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN Çıkarları NAMUSUM…

Köküm KAMALİZM. Açılımlarım BİLİMSEL SOSYALİZM, 6 OK, İNSAN….

VATAN, EMEK, NAMUS Diyebilenlere SELAM OLSUN.

RAMAZAN AYIMIZ KUTLU OLSUN.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.