Yenilenen ADD’de görev dağılımı!

Haluk Aka’nın istifasının ardından Ercan Yıldız başkanlığında yenilenen ADD Karacabey Şube Yönetim Kurulu görev dağılımını yaptı.
Aka’nın ayrılmasından sonra toplanan ADD Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Yardımcısı Ercan Yıldız’ı oy birliği ile başkanlığa getirdi.
ADD’nin yeni Başkanı Ercan Yıldız, “Sayın Haluk Aka’ya 3 dönem boyunca verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Haluk Aka’nın istifası sonrası oy birliği ile başkanlığa getirildim. Yeni Yönetim Kurulu’muz, 30.10.2018 tarihinde ilk toplantısını gerçekleştirerek görev dağılımını yapmıştır. Yönetim kurulu olarak; Atatürkçü, yüreğinde vatan sevgisi taşıyan, cumhuriyetin temel değerlerine sahip çıkan herkesi dil, din, ırk, mezhep ayrılığı gözetmeksizin derneğimiz çatısı altında toplanmaya davet ediyoruz. Umuyoruz ki, Derneğimiz ve Karacabey için başarılı bir çalışma dönemi gerçekleştireceğiz.” ifadesini kullandı.
Ercan Yıldız’ın başkan olduğu ADD Karacabey Şubesi’ndeki yeni Yönetim Kurulu’nda görev dağılımı şu şekilde oluştu.
Başkan Ercan Yıldız, Başkan Yardımcısı Mehmet İlker Katırcıoğlu, Sayman Serpil Kurban, Yazman Mualla Kuzu ve Üyeler; Tuncay Düzen, Yasemin Taşpınar ile Hasan Göktaş.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.