Yeniköy’de çirkin saldırı

Yeniköy Kayabaşı Mevkii’nde gün batımını izlemek için yapılan kameriye ve Türk bayrağı dikim noktaları kimliği belirsiz kişi ve kişilerce parçalandı. Kayabaşı’ndaki bayrak dikim noktası ile kameriye platformlarının parçalandığı ihbarı üzerine önceki gün Yeniköy’de inceleme yapan Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç, “Yaz aylarında bu noktada gün batımını izlemek isteyen çok sayıda insanımıza oturabilecekleri küçük bir çardak ve Türk bayrağının dalgalanacağı bir yer hazırlıyorduk. Bunu kimler içine sindiremedi bilmiyorum, ancak bu anlamsız parçalama olayı Yeniköy’de yaşayan vatandaşlarımızın gönlünü kırmaktan başka bir şey değildir. Parçalayanları şiddetle kınıyor, faillerini de Karacabey halkının vicdanına bırakıyorum. İyi ve güzel olan her şeye karşı her fırsatta çirkin yüzlerini gösterenleri halkımız asla affetmeyecektir.” dedi.
    Türkiye’nin 1970’li yıllarda yaşadığı acımasız ve çirkin siyaseti son yıllarda Karacabey’de hortlatmak istercesine davrananlar bulunduğuna işaret eden Ergün Koç, beyaza siyah diyenlerin ilçe kalkınmasında faydalı olamadıklarını ve sınıfta kaldıklarını belirtti.
Belediye’ye karşı yapılan bazı engellemeleri sırası geldikçe ilçe halkıyla paylaşacağını açıklayan Ergün Koç, Yeniköy’de son yıllarda yaşanan gelişmeleri kıskanan ve baltalamak isteyen siyasetçilerin Karacabey’e yakışmadığını söyledi. Koç, “Siyaset bir hizmet yarışıdır, engelleme yarışı değil. Parti rozetleri ülke ve Karacabey çıkarlarının üzerinde tutulamaz. Yeniköy’de siyasetin hizmet yarışı olduğunu anlamayanları bir kez daha üzülerek görüyoruz. Yüreklerinde insan ve Karacabey sevgisi olmayanları halkımız unutmayacak ve gerekli dersi verecektir. Kimse kendini padişah zannetmesin. Yeniköy’de pikniğin Belediye’ye verilmesine destek yerine köstek olanlara sesleniyorum: Bu acımasız ve çirkin siyaset anlayışına son verin. İnsanlarımıza iyi ve kaliteli hizmet sunmak da bir insanlık borcudur. Biz bunları gerçekleştiriyoruz,bunu anlamayanlar ellerinden gelse acaba daha neleri parçalayacak?” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.