Yeniköy ve Kurşunlu yaza hazırlanıyor

*Orman ve denizin iç içe olduğu nadir yerlerden biri olan, ilçenin el değmemiş sahillerinde yoğun dönüşüm faaliyetlerine imza attıklarını belirten Karacabey Belediyesi, Yeniköy ve Kurşunlu da çalışmalarına hız verirken; yeni piknik alanları, oyun alanları ve yol düzenlemeleri ile bölgeye bambaşka bir görünüm kazandırmak için kolları sıvadı.

Bursa’nın Marmara Denizi boyunca uzanan en uzun sahillerine sahip Karacabey’de, belediye tarafından yaz sezonu öncesi bölgeyi turizme hazırlama çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.
Kentin modern bir görünüme kavuşması adına yoğun çaba gösterdiklerine dikkat çeken Karacabey Belediyesi, ormanla denizin kucaklaştığı ender yerlerden olan tatil beldesi Yeniköy ve Kurşunlu’yu, tam bir tatil cenneti haline getirme adına bölgede önemli bir dönüşüm atağına geçti.
İlçenin el değmemiş sahillerinde düzenleme çalışmalarına hız veren Karacabey Belediyesi, yaz sezonu öncesi bölgeyi adeta yeniden dizayn ederken, Karacabey Belediyesi tarafından, sahil bölgesinde yürütülen çalışmalar kapsamında, Kurşunlu da birbirlerine karşılıklı konumda bulunan, 35 dönümlük ve 2000 m2’lik farklı alanlarda, yeni piknik alanları oluşturdu.
Yepyeni görünüm
İlçenin önemli turizm beldelerinden biri olan Yeniköy’de de köklü bir yenileme hamlesi başlatan Karacabey Belediyesi, bu kapsamda oyun grupları ve alanlarını değiştirip, mevcut piknik alanını da bütünüyle düzenledi.
Bölgede gerçekleştirilen kapsamlı temizlik çalışmaları ve yol düzenlemelerinin yanı sıra, merdivenlerin düzenlenmesi ve yeni çeşmeleri ile bölgenin yaz sezonuna en hazır hale getirildiğini aktaran Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, sahil düzenleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından da bölgenin bambaşka bir görünüme kavuşacağını söyledi.
Modernleşme çalışmaları sürecek
Modern kent hedefi doğrultusunda, merkez-kırsal ayırt etmeksizin ilçenin dört bir yanında yeni projeleri ve dönüşüm çalışmalarını devreye aldıklarını aktaran Başkan Özkan, Karacabey’in yakın bir gelecekte ekonomik, sosyal, kültürel, sportif ve turistik tüm değerleri ile birlikte, Bursa’nın ve Türkiye’nin yıldızı olacağını kaydetti.

One thought on “Yeniköy ve Kurşunlu yaza hazırlanıyor

  • osmanaktas12@gmail.com'
    14 Mayıs 2017 tarihinde, saat 09:17
    Permalink

    Önce Karacabey-Yeniköy yolu yapılsın. Yoda yamalardan Araçlarımız dökülüyor. Yeniköy’e gidesi gelmiyor insanın. Tam Bir Afrikaülkesi yolu gibi yol..

    Yanıtla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.