14 Eylül Ortaokulu’na kutlama ziyareti

Karacabey Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü; Voleybol Turnuvası’nda aldığı başarılı derecesi ve “Türkümüz Sevgi” Türk Halk Müziği Konseri’nde gösterdiği üstün performansından dolayı 14 Eylül Ortaokulu’na teşekkür ziyaretinde bulundu.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin ve Gençlik ve Spor Müdürü S.Ayhan Sağlam gerçekleştirdikleri okul ziyaretinde, sporun yanı sıra sosyal, kültürel faaliyetler gibi her dalda başarılarıyla üstünlüğünü kanıtlayan 14 Eylül Ortaokulu’nun gayretli, özverili öğrenci ve öğretmenlerini kutladı.
Ziyaret de söz alan Sağlam “14 Eylül Ortaokulu, Bursa genelinde yapılan Voleybol Turnuvası’nda Bursa Üçüncüsü olmuştur. Bu başarı tabii ki öğrencilerimizin uzun ve özverili çalışmaları ile yakalanmıştır. Bu sebeple bu başarıda emeği geçen tüm öğrencilerimizle, öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin de “Okul olarak önce Bursa genelinde yapılan Voleybol Turnuvası’nda Bursa Üçüncüsü olmanız sonrasında da düzenlemiş olduğunuz “Türkümüz Sevgi” Türk Halk Müziği Konseri ile okul olarak sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere göstermiş olduğunuz önemi göstermektedir. Bu sebeple 14 Eylül Ortaokulu olarak, okul idaremizi, tüm öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.