Yeni Ziraat Odası için ilk kazma bugün vurulacak

Karacabey Ziraat Odası’nın yeni hizmet binasının temeline bugün ilk kazma görkemli törenle vurulacak. Ziraat Odası Başkanı Erhan Erdem, Mecidiye Mahallesi İstiklal Ortaokulu yanına yapılacak olan yeni Ziraat Odası Hizmet Binası’nın bugün saat:14.00’de gerçekleştirilecek olan temel atma törenine tüm çiftçileri ve Karacabey halkını davet etti.
Ziraat Odası’nın yeni hizmet binasıyla ilgili yapılan inşaat ihalesini HB İnşaat Sahibi Karacabeyli müteahhit Baha Güney’in kazandığını belirten Başkan Erdem, “Mecidiye Mahallesi İstiklal Ortaokulu yanında bulunan bin 974 metrekarelik alana yapılacak olan yeni hizmet binamızın inşaat ihalesinde en iyi teklifi sunarak, hak edişi alan Karacabeyli müteahhit Baha Güney olmuştur. Kendisine ve Oda’mıza hayırlı olsun. Bugün temelini atacağımız yeni binamızın inşaatı umut ediyoruz ki, 7 ay içinde tamamlanacak. Resmi açılışını da İnşaallah 14 Eylül 2018 Karacabey’in Kurtuluş Günü’nde gerçekleştireceğiz. Yeni hizmet binamız sadece görsel olarak değil, icraatlarıyla ses getirecek. Özellikle pazarlama alanında uzmanlarla çalışacağız. 3 kat inşa edilecek yeni Ziraat Odası hizmet binasının birinci katı 450 m2, ikinci katı 400 m2 ve üçüncü katı da 300 m2 olacak. Şeffaf ve camlarla çevrili yeni binanın içinde mini konferans salonu, meclis salonu ve hizmet odaları yer alacak. Yeni binamızla birlikte teknolojiye ayak uydurarak, çiftçilerimizle daha fazla bütünleşmeyi amaçlıyoruz. Çiftçilerimize aynı zamanda eğitim verilecek binamızda üst kalitede hizmet vermek bizi çok mutlu edecektir. Binamızda hizmet dışında Dış Ticaret Uzmanı’ndan teknoloji ve bilime ayak uyduran tahlil laboratuvarı, toprak, yaprak ve su analiz laboratuvarları da bulunacaktır” dedi.
Erdem son olarak sözlerini; “Karacabey Ziraat Odası yeni hizmet binamızın bugün saat: 14.00’de yapılacak olan temel atma töreninde çiftçilerimizi ve hemşehrilerimizi de yanımızda görmek bizleri gururlandıracaktır. Tüm Karacabey halkını mutluluğumuza ortak olmaya davet ediyoruz” şeklinde noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.