Yeni yönetimden MELTEM’e ziyaret

Hamiyet Özenli Başkanlığı’nda yenilenen Adalet ve Kalkınma Partisi Karacabey İlçe Kadın Kolları yeni yönetimi, önceki gün MELTEM’i ziyaret etti. Ziyarette AK Kadınlar, teşkilat olarak yaptıkları faaliyetlerle ilgili bilgiler verdi.
Toplumun her kesimine ulaşmayı hedef edindiklerini belirten AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli, “Kadın Kolları Başkanı olarak Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte en iyi hizmeti vermek için mücadele ediyoruz. Bizler aldığımız sorumluluğun bilincindeyiz. Güzel ilçemize her alanda katkı sağlamaya, her kapıyı çalmaya ve gücümüze güç katarak beraber yürümeye devam edeceğiz. Referandum sürecinde de yine kadınların en büyük desteğini hissettireceğiz. Önceliğimiz milletimize ve devletimize hizmet etmek olacak. Türkiye’nin önünün kesilmesine izin vermeyelim. Cumhuriyet elden gidiyor gibi uydurma yalan rüzgârlarına itibar etmeyelim. Cumhuriyet kazanımları dimdik duruyor. Hatta biz taçlandırıyoruz. İradenize, oyunuza ve geleceğinize sahip çıkın. Ülkemizin gelişimi, daha da güçlü bir devlet için eski Türkiye’ye dönmemek için yapılacak referandumda ‘Evet’ diyeceğiz. İlerleyen günlerde Karacabey halkını yönetim sistemi ile ilgili bilgilendireceğiz. Anayasada değişen maddeler, parlamenter sistem ile Cumhurbaşkanı sistemi arasındaki farkları vatandaşlarımıza anlatacağız. Sahalarda etkili bir şekilde, referandum için halkı bilinçlendirme adına çalışmalar düzenliyoruz. Halk bir şeylerin farkına vardıktan sonra kendi hür iradesiyle zaten ‘Evet’ diyecek. Türkiye adına en olumlu karar ‘Evet’ten geçecek.” dedi.
Gerçekleştirilen ziyarette yayın hayatımızda başarılar dileyen Başkan Hamiyet Özenli, “Günümüz dünyasında basın büyük bir değer taşımaktadır. Basın toplumun gözü ve kulağıdır, bu nedenle de o topluma karşı büyük bir sorumluluk taşımaktadır. Sizlerin bu büyük sorumluluğunuzun farkındayız. Bizlerin her zaman yanında olan, sesimizi kamuoyuna duyuran gazetecilerimize özveri ile sürdürdüğü çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.
Kadınların Türk siyasetinde çok önemli bir yere sahip olduğunu belirten Meltem Gazetesi Yazı İşleri Müdür Yasemin Uysal ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Hamiyet Özenli başkanlığındaki AK Parti İlçe Kadınları yönetimine başarılar diledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.