Karacabey’li genç Avukat, hukuk bürosunu açtı

Karacabey’li Alper Kahraman, Avukatlık Bürosu’nu görkemli bir açılışla hizmete açtı. İlçenin saygın ailelerinden TAN Okulları Müdürü Fevzi Kahraman ile Zuhal Kahraman’ın oğulları Alper Kahraman, Hukuk Bürosu’nu açmanın gururunu yaşadı. Avukat Kahraman, “Adalet, dürüstlük ve hakkaniyet ilkeleri çerçevesinde memleketime hizmet vermek üzere Avukatlık Büromu kurdum” dedi.
Runguçpaşa Mahallesi 75 Sokak Yeni Kızılay İş Merkezi Kat:3’te faaliyetine başlayan Avukatlık Bürosu açılışı yoğun ilgi görürken genç avukatı bu mutlu gününde sevdikleri yalnız bırakmadı. Alper Kahraman’ın dedesi Emin Kahraman ve dayısı Mustafa Şentürk’ün kurdelasını kestiği Avukatlık Bürosu açılışına; Belediye Başkanı Ali Özkan’ın yanı sıra, siyasiler, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda ilçe halkı katıldı.
Konuklarla ailesi eşliğinde tek tek ilgilenen ve heyecanlı olduğu dikkatlerden kaçmayan Alper Kahraman, mesleğini onurlu bir şekilde yürüteceğini, hukukun doğru bir şekilde tecelli etmesi için çalışacağını ve Karacabey’de hizmet veren en iyi hukuk bürosu olma noktasında çaba göstereceğinin altını çizdi.
İlçe halkına hukukla ilgili her türlü avukatlık hizmeti vermeye hazır olduğunu belirten Alper Kahraman, “Şu anda gerçekten çok mutluyum kendime ve aileme bu gururu yaşattığım için onur duyuyorum. 2013 yılında Doğuş Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul’da bir hukuk bürosunda 1 yıl stajla birlikte 3 yıl çalıştım. Ve şimdi de Karacabey’e döndüm. 1 yıllık staj dönemini verimli bir şekilde geçirdikten sonra Avukatlık ruhsatımı aldım. Mesleğimde en iyiler arasında yer almak istiyorum. Bu yüzden bir yerden başlamak istedim. Doğduğum ve büyüdüğüm yer olan Karacabey’de ilçe halkına hizmet etmek için Avukatlık Büromu açtım. Burada haklının ve hakikatin yanında olacağım. Hukuki sorunları olan herkesi bekliyorum.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.