Yeni Karacalar Koç’la tanıştı

Yeni Karacalar Koç’la tanıştı
Karacabeyspor’un kadrosuna kattığı futbolcular Başkan Ergün Koç’la bir araya gelerek yeni sezon öncesi hedef belirledi.
3.Lig kapısından iki yıldır geri dönen Karacabeyspor, bu sezon savaşan genç bir ekiple mücadele kararı alarak 15 futbolcuyla kadroya takviye yaptı. Çoğunluğu Bursa ve çevre illerdeki kulüplerden transfer edilen futbolcular Kulüp ve Belediye Başkanı Ergün Koç’u makamında ziyaret etti.
Koç, Süper Amatör Küme’de şampiyon olarak 3. Lig’e terfi etmeyi planladıklarını vurguladı. “Umuda yolculuk bitmedi. Kaldığımız yerden yola devam edeceğiz” diyen Koç, 3. Lig özlemini sona erdirecek güçlü, hırslı ve genç bir kadroyla yola mücadele edeceklerini belirtirken, “3.Lig hepimizin özlemidir. Bu hedefe ulaşacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
Geçen yılki kadrosundan K.Hakan ve Murat dışında tüm ekibi değiştiren Karaca’da bu yıl eski kaptan Ergün Işık yardımcı antrenör olarak Hüsnü Topçu ile birlikte çalışacak. İlker Özdemir’in genel menecerliğe getirildiği camiada malzemeci Nurettin Çorapçı görevine devam edecek.
Karacabeyspor Genel Kaptanı Murat Erol, geçen yıldan daha başarılı olacaklarına inandıklarını belirterek “Bu gençlerle savaşan bir Karacabeyspor göreceksiniz. Doksan dakika boyunca golü düşünen bir kadro kurduk. 3. Lig bizim hakkımızdır diye düşünüyorum. Hedefe bu sezon ulaşacağız” dedi.
Karacabeyspor’un 2007 – 2008 futbol sezonunda kadrosunu oluşturan futbolcular şunlar:
Kaleci: Fatih (İstanbul Bağlarbaşıspor), Defans: Cem (Karacabey Gençlerbirliği), Nafiz (Yenişehir Belediyespor), Sezgin (Orhangazi Gençlerbirliğispor), Muzaffer (Bozüyükspor), Eyüp (Burgazspor), Acho (Nijerya) Orta Saha: Metin (Orhangazi Gençlerbirliğispor), Serkan (Merinosspor), Eyüp (Burgazspor), Nazif (Makospor), Tarık (Eskişehirspor), İsmail (Gençlerbirliği Oftaşspor), Oğuz (Oyak Renaultspor), Hakan (Karacabeyspor) Mehmet (Karacabeyspor) Forvet: Fatih (Bilecikspor), Burak (Köy Hizmetlerispor), Raşit (Batı Trakyaspor), Türker (Burgazspor), Murat (Karacabeyspor), Alino (Gine)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.