Yeni bir dönem başlıyor!

Karacabey’i ziyaret eden HAS Parti İl Başkanı Mollasalih, umutlu konuştu.
Halkın Sesi Partisi’nin çiçeği burnunda Bursa İl Başkanı Ali Mollasalih, ayağının tozuyla Karacabey’e ziyaret gerçekleştirdi.
Mollasalih, önceki akşam gerçekleştirdiği ziyarette, yeni bir dönemin başladığını ve bu dönemde nasıl bir çizgi çizeceklerini tüm teşkilatlarla görüşüp belirleyeceklerini ifade etti.
HAS Parti İlçe Lokalinde, İlçe Başkanı İsmail Yozgat ve yönetim kurulu tarafından karşılanan Mollasalih, burada yaptığı konuşmasında Karacabey’le ilgili görüşlerine de kısaca değindi.
Karacabey’de yalnızca köprü ışıklarını gördüm!
İl Başkanı Mollasalih, “Dışarıdan baktığımızda AK Partili Belediye ile AK Parti’li meclis üyeleri arasında sürekli bir kavga görüyoruz. Karacabey’e kavga siyaseti yerine, hizmet siyaseti yapılmalıdır. Karacabey’e geldiğimde sadece değişenin Karacabey köprüsüne konulan ışıkları gördüm” dedi.
Mollasalih, yeni dönemde, özellikle ilçe başkanlığında oldukça etkili kullandığı sosyal medya yöntemlerine devam edeceklerini ve bu şekilde sosyal paylaşım ile hızlı ve daha çabuk kişiye ulaşmayı hedeflediklerine değindi.
HAS Parti İl Başkanı Ali Mollasalih, ilçe kongrelerinin takvimlerini belirleyeceklerini ve önümüzdeki hafta başlaması planlanan ilçe kongrelerinin Aralık ayına kadar tamamlanmasını beklediğini belirtti.
Karacabey ziyaretini tamamlayan HAS Parti İl Başkanı Ali Mollasalih, daha sonra Mustafakemalpaşa’ya geçti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.