Yemek bahane, şampiyonluk şahane!

Her yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında düzenlenen ‘Öğretmenler Arası Voleybol Turnuvası’nda dört yıl üst üste birincilik kupasını kazanan Ömer Matlı İlkokulu, tüm öğretmenlerle birlikte şampiyonluk yemeğinde bir araya geldi.
Geceye katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, Ömer Matlı İlkokulu ailesini yalnız bırakmadı ve Teşekkür Belgeleri ile öğretmenleri onurlandırdı.
Okul Müdür Vekili Mükerrem Yılmaz, bu yıl da Matlı geleneğini sürdürerek şampiyon olan takım oyuncuları; Niyazi Limoncu, Özkan Örs, Yavuz Gündüzhev, Emin Zafer Bircan, Tamer Güven, Fatih Okur, Özgür Durgun ve Hasan Argın, Antrenör Ferhat Işık ve Yardımcı Antrenör Cansu Demir ile her maça gelerek takıma destek veren öğretmenlere teşekkür etti.
Şampiyon öğretmenleri bir kez daha kutlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin ise, “Ömer Matlı İlkokulu büyük bir aile. Bu aile bağlarınız devam ettiği müddetçe, güçlü kurum kültürleri sayesinde eğitimden spora her alanda gerek öğretmenlerce, gerek öğrencilerce birçok başarıya imza atacağınıza inanıyorum. 24 Kasım 2016 Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenmiş olan Öğretmenler Arası Voleybol Turnuvası’nda okul olarak göstermiş olduğunuz üstün başarıdan dolayı okul yönetiminizi ve tüm öğretmenlerinizi tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.