AK Parti’den Ankara çıkarması

AK Parti Karacabey Teşkilatı ilçe adına temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya çıkarma yaptı. Yönetim, İlçe Başkanı Murat Erol önderliğinde geçtiğimiz hafta TBMM’de AK Parti Grup Toplantısı’na katılım sağladı.
Grup toplantısının ardından İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Genel Başkanı ve T.C. Başbakanı Binali Yıldırım ile görüşerek hatıra fotoğrafı çektiren AK Parti yönetimi daha sonra Bursa Milletvekili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ile bir araya geldi.
AK Parti Milletvekilleri Hakan Çavuşoğlu, Zekeriya Birkan, Emine Yavuz Gözgeç’in de makamlarına ziyaret de bulunan AK Parti ilçe teşkilatı Karacabey ile ilgili görüşmelerde bulundu. Bursa Milletvekili Bennur Karaburun’la da bir araya gelen AK partililer, Karaburun’un 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutladı.
Meclisin ardından AK Parti Genel Merkezi’ne giden İlçe Teşkilatı önce Genel Sekreter Yardımcısı Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan’ı ziyaret ederek Karacabey’deki işlerle ilgili bilgi alış-verişinde bulundu. Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş ile bir toplantı gerçekleştiren AK Partililer, Karacabey’deki teşkilatlanma ve Referandum öncesi eksikliklerin tamamlanması adına görüşmeler gerçekleştirdi.
Ataş’ın ardından Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in Başmüşaviri 23.Dönem Bölge Milletvekili Ali Koyuncu ile Milli Tarım Projesi ve ilçedeki tarımdaki sıkıntıların çözüm yollarıyla ilgili istişarede bulunan AK Parti ilçe yönetimi görüşmelerden sonra 15 Temmuz gecesi bombaların hedefi olan yerleri gezdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.