Yazıcı’dan, “Mevlit kandili” mesajı

Karacabey Müftüsü Hikmet Yazıcı, insanlığın kurtuluşu için gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed ‘in (s.a.v.) doğum yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Yarın Ulu Cami’de gecenin önemini belirten vaaz okuyacağını belirten Müftü Yazıcı, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Âlemlerin Efendisi sevgili Peygamberimiz Muhammed Mustafa Sallalahu Aleyhi ve Selem Efendimizin kameri takvimle doğum günü olan (Mevlit kandili) 12 Ocak 2014 Pazar günüdür.
Mevlit kandili münasebetiyle Müftülüğümüzce yarın akşam namazını müteakip Ulu Cami’de tarafımdan gecenin önemi konulu vaaz verilecektir.
Yatsı namazından sonra ise yine Ulu Cami’de personelimiz tarafından Kur’an-ı Kerim, mevlid-i şerif, kaside ve ilahiler okunacaktır.
Ayrıca Pazartesi günü, saat 13.00’da Asmalı Cami’de Müftülüğümüz bayan görevlileri tarafından bayanlara vaaz verilecek, Kur’an-ı Kerim, mevlit ve ilahi okunacaktır” ifadelerine yer verdi.
Kutlama programına tüm Karacabeylileri davet eden Müftü Hikmet Yazıcı, “Mevlit Kandili’nin hemşerilerimize, aziz milletimize, bütün Müslümanlara hayırlı ve mübarek olmasını dilerim. İnsanlığın barış ve hidayetine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz eder, saygılar sunarım” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.