Yaşları küçük, yürekleri büyük

* Şehit Bahadır Tayfur ve Şehit Bilal Kanat İlköğretim Okulu öğrencileri, engelli bir arkadaşlarına kapak toplayarak katkıda bulundu.

Karacabey Şehit Bahadır Tayfur İlköğretim Okulu ile Yenikaraağaç Köyü Şehit Bilal Kanat İlköğretim Okulu öğrencilerinin birlikte topladıkları kapaklarla, engelli bir arkadaşlarını mutlu etti.

Karacabey Belediyesi tarafından başlatılan “Kapak Toplama Kampanyası”na destek veren öğrenciler örnek bir davranışa imza atarak, Şehit Bilal Kanat İlköğretim Okulu 2/A sınıfı öğrencisi Melis Yazıcı’nın tekerlekli sandalyeye kavuşmasını sağladı.

Şehit Bahadır Tayfur İlköğretim Okulu’nda önceki gün gerçekleşen tekerlekli sandalye törenine Belediye Başkan Yardımcısı Seçkin Eken, Belediye Çevre Mühendisi Beyhan Akınsal, Ererdem Geri Dönüşüm Firması Çevre Mühendisi Muazzez Koçlar, Şehit Bahadır Tayfur İlköğretim Müdürü Emre Dinçer, Şehit Bilal Kanat İlköğretim Okulu Müdürü Ferhat Coşan, öğretmenler, veliler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Şehit Bahadır Tayfur ve Şehit Bilal Kanat İlköğretim Okulu öğrencilerini kutlayan Belediye Başkan Yardımcısı Seçkin Eken, “Bir iş başardınız. İhtiyaç sahibi bir kardeşinize destek oldunuz. Çevremiz her şeyimizdir. Onu kirletmemeliyiz. Duyarlı davranışınız için teşekkür ederim” dedi.

Toplanan kapakların geri dönüşümle birlikte yeniden hizmete kazandırıldığını belirten Belediye Çevre Mühendisi Beyhan Akınsal, “Sizleri kutluyorum. Birlikte kapak toplamaya devam edelim” diye konuştu.

Daha sonra Belediye Başkan Yardımcısı Seçkin Eken, Belediye Çevre Mühendisi Beyhan Akınsal ile Ererdem Geri Dönüşüm Firması Çevre Mühendisi Muazzez Koçlar, Şehit Bilal Kanat İlköğretim Okulu Müdürü Ferhat Coşan’a tekerlekli sandalyeyi teslim etti.

Bu arada Şehit Bahadır Tayfur İlköğretim Okulu 5/A sınıfı öğrencisi Fatma Nur Uz da, anlamlı kampanyanın mimarı Belediye Çevre Mühendisi Beyhan Akınsal’a çiçek hediye etti.

Teslim töreninin ardından Şehit Bilal Kanat İlköğretim Okulu Müdürü Ferhat Coşan, Yenikaraağaç Köyü’nde oturan 2/A sınıfı öğrencisi Melis Yazıcı’ya ailesinin huzurunda tekerlekli sandalyesini verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.