Yaşar Kurt mest etti

Yaşar Kurt mest etti
Karacabey’e gelen ünlü Rock yıldızı Yaşar Kurt, izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Çok sayıda Karacabey’linin katıldığı program büyük ilgi uyandırdı.
Belediye Parkı Masal Cafe’deki konserde ilk olarak sahneye Melissa çıktı. Müthiş sahne performansı ile dikkat çeken Melissa, izleyenlerden tam not aldı. Melissa’nın ardından sahne alan Türk Rock’ının parlayan yıldızı Yaşar Kurt, unutulmaz bir müzik resitali sundu. Birbirinden güzel rock parçalarını izleyiciye sunan Yaşar Kurt, Karacabey’lilerle birlikte olmaktan mutlu olduğunu dile getirdi.
Masal Cafe İşletmecisi Önder Eren ve cafe personeli gece boyunca izleyenlere en iyi hizmeti sundu. Konsere beklenenden fazla ilgi olduğuna dikkat çeken Önder Eren, “Karacabey halkı sosyal etkinliklere ilgi gösteriyor. Yeter ki bu faaliyetleri sıklaştıralım. Önemli bir sanatçıyı Karacabeylilerin ayağına getirdiğimizi düşünüyorum. Beklenenden fazla ilgi oldu. Herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
Yaşar Kurt kimdir?
Türk rock sanatçısıdır. 1968 yılında İstanbul’da doğdu. 1994 yılında Sokak Şarkıları albüm kaydını Almanya Köln’de gerçekleştirdi. “Sokak Şarkıları” isimli bu albümü 1994’te Türkiye’de piyasaya sürüldü. Bu albüm Ada Müzik tarafından yayınlanmıştır. Bu arada Berlin’e yerleşti, Rosa isimli kızı doğdu. Müzik ve tiyatro dışında fabrika işçiliği, gazete dağıtımı, gibi işlerde de çalıştı. 1996 yılında yaz tatili için geldiği Türkiye’de şarkılarının popüler olduğunu gördü ve çalışmalarını bundan sonra Türkiye’de sürdürme kararı alarak müziğe geri döndü. 1997 yılında Göndermeler albümü İstanbul Aks Müzik tarafından yayınlandı. Şu anda Boğaziçi Müzik tarafından yayınlanmaktadır.
2002 yılında Reflex kayıt İstanbul Güzel Sanat Stüdyosunda gerçekleştirildi. Yapım Ağdaş Müzik tarafından üstlenilmiştir. 1,5 yıllık stüdyo süresinden sonra oluşan Reflex albümünde Yaşar Kurt 1990 – 2000 yılları arasında yaptığı parçalarda 9 şarkıyı içermesinin yanı sıra 3 şarkının da yorumunu yapmış bulunuyor.2003 yılında kendi kurduğu plak şirketinden Anne adlı toplama albümünü çıkardı. 2003 yılında Barışarock organizasyonunun yaratıcılarından biri olarak etkinliğin bütün safhalarında ve sahnesinde gönüllü yer aldı. Barışarock adına düzenlenen bütün etkinliklerde hala görev almaya ve sahneye çıkmaya devam ediyor. 2004 yılında Atv’de yayınlanan Sevda Tepesi adlı dizinin müziğini yaptı. Anne albümü sanatçının çıkardığı son albüm olup bu tarihten sonra yurtiçi – yurtdışı konserleri ve bar programlarında sahne almaya devam etti. 2007 yılında Arto Tunç Boyacıyan ile tanıştı o günden beri yeni bir oluşum içerisindeler ve YAŞ-AR adlı grubu kurdular.İnsanların kin ve nefrete karşı durmalarını isteyen ve bunun için birleşmeye davet eden Yaşar Kurt ve Arto Tunçboyacıyan önümüzdeki günlerde yeni bir sıngle ile sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyorlar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.