Yaşameli Özel Eğitim Merkezi açılışını yaptı

Karacabey'de dün görkemli bir törenin ardından hizmete giren Özel Yaşameli Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi açılışı renkli görüntülere sahne oldu.
    Sırabedemler Mahallesi 143 Sokak No: 38-40'ta hizmet verecek olan Yaşameli Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi açılışına Belediye Başkanı Ergün Koç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, Müftü Hikmet Yazıcı, Belediye Başkan Yardımcısı Talih Düzgören, siyasiler, sivil toplum örgütü temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, muhtarlar, kurum personeli, öğrenciler, veliler, çok sayıda vatandaş katıldı.
    Belediye Başkanı Ergün Koç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, Müftü Hikmet Yazıcı, Belediye Başkan Yardımcısı Talih Düzgören'in kurdelesini kestiği Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi açılışı büyük ilgi gördü.
    İlçedeki engelli bireylerin topluma kazandırılması adına hizmet veren bu kurumların çok önemli olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Ergün Koç, her zaman yanlarında oldukları mesajını verdi.
    Konuklara katılımlarından dolayı ayrı ayrı teşekkür eden Kurucu Okan Kılıç, Ali Kılıç ile Kurum Müdürü Hakan Kılıç, ilçede özel eğitim isteyen tüm engellilere kapılarının açık olduğunu duyurdu.
    “En büyük engel sevgisizliktir” düşüncesiyle böyle bir hizmeti Karacabey'e kazandırdıklarını ifade eden Kurum Müdürü Hakan Kılıç, zihinsel, yaygın gelişim bozuklulukları ve fiziksel engelli tüm bireylere yönelik eğitim modelleri uyguladıklarını söyledi.
    Karacabey'de bu alanda hizmet verecek ikinci kurum olan Yaşameli Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile özel eğitim alanında kalitenin de artacağı belirtildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.