Yaralı şahinlere sahip çıktılar

Karacabey Belediye personeli Levent Özkan ile Serhat Güler, ayrı zamanlarda buldukları iki yaralı şahine sahip çıktı. İki personel, yaralı şahinleri ölüme terk etmek yerine zabıta aracılığıyla Yaban Hayatı Rehabilitasyon Merkezi’ne teslim etti.
Önceki gün Karacabey belediye personelinden Levent Özkan, iş çıkışı yol kıyısında denk geldiği yaralı şahini aracına alarak eve götürdü. Evde yarasına merhem sürüp önüne su ve et koyan Özkan ailesi, sabah olmasıyla birlikte belediyeye durumu bildirerek, yaralı şahinin rehabilitasyon merkezine ulaştırılmasını istedi.
Aynı gün yine belediye personeli olan Serhat Güler de yine başka bir yol kenarında yaralı bir şahin daha bulunca, o da diğer mesai arkadaşı gibi yaralı kuşu belediye ekiplerine teslim etti.
Karacabey Belediyesi görevlendirdiği araçla yaralı iki şahini Ovakorusu Rehabilitasyon Merkezi’ne ulaştırarak tedavilerinin başlamasını sağladı.
Belediye Başkanı Ali Özkan, “Bizler hayvan dostu olarak anılan bir şehrin sakinleriyiz. Sadece sokak hayvanları için değil, yaban hayvanları için de çaba sarf etmekteyiz. Bu iki personelimizi tebrik ediyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.