“Uyuşturucu ile mücadeleye her zaman hazırız”

Mediha İrdem Ersoy başkanlığında yenilenen Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları yönetimi ilçede yaptıkları tanışma ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürüyor.
İlçe basını ziyaretleri ardından CHP’li gençlerin ilk durağı Karacabey Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu oldu.
Karacabey Kaymakamlığı makamında gerçekleşen ziyarette CHP Gençlik Kolları yönetimi yeni dönemde yapmayı planladıkları projeler hakkında Kaymakam Yolcu ile fikir alışverişinde bulundu.
Karacabey’in geleceği ve uyuşturucu sorununun(!)da ele alındığı tanışma ziyaretinde CHP’li gençler; uyuşturucu ile mücadelede en büyük rolü ailelerin ve resmi makamların üstlenmesi gerektiğini belirtti.
Gençler kadar ailelerinde bilinçlendirilmesinin çok büyük önem taşıdığını vurgulayan CHP Gençlik Kolları yöneticileri, uyuşturucu karşısında sonuna kadar mücadeleye hazır olduklarına dikkat çekti.
Ziyarette bir açıklama yapan CHP Gençlik Kolları Başkanı Mediha İrdem Ersoy, “Uyuşturucu ile ilgili panel ve konferanslar ile başlamak üzere çalışmalar başlatacağız. En başta uyuşturucu kullanan gençlerin toplumdan dışlanmaması gerekiyor. Ne kadar dışlanır ve baskıya maruz kalırlarsa uyuşturucuya o kadar çok yöneliyorlar. Burada ailelere büyük iş düşüyor. Biz gençler olarak, arkadaşlarımızın hayatlarından endişeleniyoruz. Her geçen gün ilçemizde, Bursa’da ve ülke genelinde daha çok can veriyoruz. Yetkililerden bu konunun üzerine daha çok çalışma yapmalarını istiyoruz. Bizler de üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız. Hayatlarının baharında solmasın artık gençler. Karacabey gençliğini bu konuda hassasiyete ve uyuşturucuya karşı beraber savaşmaya davet ediyorum. Siyasi bir amaç gütmeden gelin hep bir ağızdan uyuşturucuya ‘HAYIR’ diyelim.
Kaymakam Dr. Yusuf Gökhan Yolcu da, nazik ziyaretleri için parti gençlik kolları üyelerine teşekkür ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi.
Gençlerin de siyasete katılmasının yeni fikirler üretmek açısından önem taşıdığına işaret eden Yolcu, “Sizleri kutluyorum. Bu genç yaşınızda ülkenize hizmet etmek uğruna yola çıkan sizler gibi gençleri görmek beni mutlu ediyor” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.