Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır!

Nurgül Özatilla, AKP Kadın Kolları Başkanlığına yeniden aday olduğunu duyurdu
Karacabey AK Parti Kadın Kolları Başkanlığını başarıyla sürdüren Nurgül Özatilla, adaylık ve kongre süreciyle ilgili açıklama yaptı.
            Kadın Kolları İlçe Başkanlığına yeniden aday olduğunu duyuran Özatilla, “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.
            Mevcut yönetim olarak görevlerini en iyi şekilde yerine getirdiklerine inandığını belirten çalışkan başkan, 10 gün sonra yapılacak kongre ile ilgili hazırlıkların tamamlandığını söyledi.
Adaylık için resmi başvurusunu yaptığını dile getiren Özatilla, 400 delegenin hazır olduğunu belirtti.
            Kongrenin 01 Ekim 2011 tarihinde Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’nde saat 13.00’te başlayacağını duyuran Nurgül Özatilla, “Geniş katılımlı bir kongre yapmak istiyoruz. Ancak, 01 Ekim’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışı var. Bu nedenle kongremizi daha önce gerçekleştirmek için İl yönetimine başvurduk. Bu konuda haber bekliyoruz” diye konuştu.
            AK Partinin iktidara gelmesiyle birlikte kadınların her konuda büyük mesafe kaydettiğine değinen Özatilla, “Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kadınlarımıza büyük önem verildi. Türkiye’de artık kadınlarımız her alanda büyük başarılara imza atıyor. İktidar partisi olmamız nedeniyle istek ve talepler çok fazla. Bunu da normal karşılıyoruz. Bizler demokrasiye inanarak, muhafazakar kimliğimizi kaybetmeden halkımıza hizmeti ön planda tuttuk. Görevimiz süresince özveriyle çalıştık. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. AK Partinin bir neferi olarak hak için halka hizmeti devam ettirmek istiyoruz” dedi.
            Her AK Partili bayanın Kadın Kolları Başkanlığına aday olabileceğini vurgulayan Nurgül Özatilla, bunun normal karşılanması gerektiğini söyledi. AK Parti İlçe Teşkilatı içinde 9 yıldır görev yaptığını kaydeden Özatilla, yaklaşık 5,5 yıldır da Kadın Kolları Başkanlığı görevini sürdürdüğünü sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.