Yalazı: Ürünleriniz ve müşteriler ıslanmayacak

Yalazı: Ürünleriniz ve müşteriler ıslanmayacak
Karacabey Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Şaban Yalazı, yaklaşan yerel seçimler öncesinde çalışmalarını sıklaştırdı.
Kamyoncu ve Pazar yeri esnafından sonra önceki gün de Soğan Pazarı’nda zirai ürün alım ve satımı yapan ticaret erbabını ziyaret eden Yalazı, burada Hal Yasası’ndan kaynaklanan sorunlar ile fiziki çalışma koşullarına yönelik talepleri değerlendirdi.
Zirai ürün tüccarlarının sorunlarının takipçisi olduğunu belirten Yalazı, daha sonra ticaret erbabıyla birlikte, açık havada soğan am-balajı çalışması yapan işçilerle görüştü.
Yağışlı havalarda Soğan Pazarı’nda müşteri bekleyen ürünlerin ıslanarak, değer kaybına uğradığını ve müşterilerin ilçeyi terk ettiğini belirten Yalazı, “Bunca yıldan beri burada kapalı mekanlar yapılmayışını bir yönetim yetersizliği olarak görüyorum. Çiftçisiyle, tüccarıyla, işçisiyle ve Karacabey’e gelerek zirai ürün satın almaya çalışan müşterileriyle birlikte insanlarımıza huzurlu olabilecekleri bir alışveriş ortamı sağlamalıyız. Görev bize verildiği takdirde, buradaki noksanlığı kısa sürede giderecek ve zirai ürünler ile müşterilerin ıslanmayacağı kapalı alanlar inşa edeceğiz. Önce insanımıza faydalı hizmetleri düşünecek ve Karacabey’in ekonomik, sosyal, doğal ve kültürel tüm değerlerine sahip çıkacağız. Karacabey adı her yerde iyi ve güzelliklerle anılmalıdır.” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.