Yalazı sanayi esnafını ziyaret etti

Yalazı sanayi esnafını ziyaret etti
Karacabey Demokrat Parti Karacabey Belediye Başkan Adayı Şaban Yalazı, seçim çalışmaları doğrultusunda dün Sanayi Sitesi’ndeki esnafla bir geldi.
DP’nin Belediye Meclisi Üyesi Adayı Burhan Sevinç, İl Genel Meclisi Adayı Zeki Gülan ve parti yönetim kurulu üyesi Celali Demirel ile birlikte sanayi esnafını ziyaret eden ve onların dertlerini dinleyen Şaban Yalazı, Sanayi Sitesi’ndeki sorunların çözümü amacıy-la gereken çalışmaları projelendirmeye başlattık-larını bildirdi.
Karacabey’e hizmet için yola çıktıklarını kaydeden Yalazı, ilçe esnafının da bu farklı gelişmelerden önemli pay sahibi olacağını belirtti. Sanayi Sitesi’ndeki esnaf ile sanayi kuruluşlarının ara eleman konusunda ortak sorun yaşadıklarına işaret eden DP Belediye Başkan Adayı Yalazı, “Ara eleman sıkıntısını giderecek önlemleri sizlerin ve iş adamlarımızın önerileri doğrultusunda hayata geçireceğiz. Karacabey’in her mahallesinde yaşayan gençlerimizin sanayi kuruluşlarında kolayca iş bulmalarını hedefliyoruz. Bunu gerçekleştirmek üzere ‘KARMEK’ adını verdiğimiz sürekli mesleki eğitim kurslarıyla vatandaşımızın hizmetinde olacağız. Karacabey her yönüyle marka bir ilçe konumunda sesini duyurmalı, her kesimden insanıyla hayat standardının yükseldiği mutlu bir geleceğe kavuşmalıdır.” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.