Şaibesiz ve adil bir yönetim sağlayacağız!

Şaibesiz ve adil bir yönetim sağlayacağız!
Karacabey Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, göreve geldiklerinde diğer partilerin projelerini de değerlendireceklerini söyledi.
Seçim çalışmaları doğrultusunda esnaf, ev ve kahve ziyaretlerini sıklaştıran Hamit Çavdarlı, önceki akşam da Karacaahmet, Yenice ve Sırabademler mahallelerinde vatandaşlarla sohbet etti.
Mahallelerin sorunları dinleyen Çavdarlı, şaibesiz yönetim ve adaletli hizmet vaat etti. Çavdarlı, “Ben, sadece kendi parti mensuplarımın değil, tüm Karacabey halkının başkanı olacağım. Yandaş anlayışıyla değil, vatandaş ölçütüyle herkese eşit mesafede olacağım. Biz bu anlayışta olduğumuz için göreve yaptığımız belediyelerde 3 dönem seçildik” dedi.
Sadece seçimlerde halkla bir araya gelen bir yönetim anlayışla hareket etmeyeceklerini anlatan Çavdarlı, her ay halk meclislerini toplayarak sorunları yerinde tespit edeceklerini belirtti. Sıkıntıları birlikte çözeceklerini vurgulayan Hamit Çavdarlı, diğer partilerin de hazırladıkları projeleri değerlendireceklerini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.