www.sabanyalazi.com hizmete girdi

www.sabanyalazi.com hizmete girdi
Karacabey Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Şaban Yalazı, e-belediyecilikle teknolojik bir yeniliğe adım attı.
www.sabanyalazi.com isimli web sitesindeki video görüntüleri ve haberler ile internet dünyasında yerini alan DP Belediye Başkan Adayı Şaban Yalazı, “Genciyle, yaşlısıyla tüm hemşehrilerimi partisine ve makamına bakmadan nasıl gönülden kucaklıyorsam, gelişmeden yana olan her türlü yenilik ve güzellikleri de ilçem adına izlemeye özen göstereceğim” dedi.
Şaban Yalazı, esnaf ve kahvehane gezilerinin yanı sıra kadın seçmenleri bilgilendirme çalışmalarını titizlikle sürdürdüklerini kaydetti.
Önceki gün yayın hayatına giren (sabanyalazi.com) web sitesinde, Yalazı’nın çeşitli konulardaki görüşleri ve demeçlerini yer alıyor. Diğer yandan, Yalazı’nın bazı etkinliklerdeki konuşmaları da video görüntüsüyle birlikte izleyicilerle buluşuyor. DP’nin Belediye Meclisi kadrosunun tanıtımının yapıldığı sitede ayrıca, Genel Başkanı Süleyman Soylu’nun konuşmaları yer alıyor.
e- belediyecilik anlayışının birçok belediye hizmetine kolaylık getireceğini belirten Yalazı, bu hizmetlerle gençlere yönelik eğitim ve kültür faaliyetlerine de ev sahipliği yapacağını kaydetti.
Şaban Yalazı, gerçekleştirilecekleri yatırım projelerini bu tür yayınlarla destekleneceğini ifade ederek, Karacabey’de yaşayan gençlerin eğitim, mesleki gelişim ve kültür bazında yükselen bir grafik izlemesinden gurur duyacaklarını sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.