Çiftçiyi yok sayan anlayışa son!

Çiftçiyi yok sayan anlayışa son!
Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi İl Genel Meclisi Üyesi Adayları; Hüseyin Süzen, Ahmet Dursun, Fatih Erdem, Naci Karaatlı ile İlhan Torun, gerçek-leştirdikleri köy ziyaretlerinde AK Parti’nin tarım politikalarını topa tuttu.
Konuyla ilgili köylü vatandaşları bilgilendiren CHP İl Genel Meclisi 3. sıra Adayı Ziraat Mühendisi Fatih Erdem, tarımda üretime ve kalkınmaya dayalı yeni bir sistemi getireceklerini söyledi.
AK Parti’nin üreticileri yok sayan bir anlayışta hareket ettiğini savunan Erdem, “Türk tarımı bitme noktasındadır. Üretici kan ağlamaktadır. Üretim olmayınca, kalkınma da olmaz. Her şey açıkça ortadadır. Çiftçimizin kalkınması adına üretimi teşvik edici projelerle devrim yaratacağız. Sosyal Devlet düşüncesiyle, çiftçiyi yok sayan anlayışa son vereceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.
Kalkınmanın köyden başlatacağını belirten CHP İl Genel Meclisi Üyesi Adayları; Hüseyin Süzen, Ahmet Dursun, Naci Karaatlı ile İlhan Turan, verimli, rekabet gücü yüksek, çevre dostu tarımın temel hedefleri arasında yer aldığını sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.