Wushu’da bir büyük başarı daha

Karacabey Gençlik Spor Kulübü Wushu takımı, 20-21 ve 22 Mart'ta Sakarya'da düzenlenen, “Türkiye Şampiyonası”ndan 35 madalya ile dönerek, yine gururumuz oldu. Diğer taraftan 4 sporcumuz da gösterdikleri üstün performans nedeniyle 8-15 Nisan tarihlerinde Romanya'da yapılacak “Avrupa Şampiyonası”na katılmak üzere Milli Takım kampına çağrıldı.
    Karacabey'i birçok organizasyonda başarıyla temsil eden Gençlik Spor Kulübü Wushu takımı, zaferlerine bir yenisini daha ekledi. Sakarya'da geçtiğimiz hafta düzenlenen Türkiye Şampiyonası'ndan 16 altın, 11 gümüş ve 8 bronz madalya ile dönen sporcularımız, gurur kaynağımız oldu. Türkiye Şampiyonası'nın ardından üstün performanslarıyla göz dolduran Hatice Şahin, Seda Adak, M. Fatih Yağdı ve Ali Tayyip Şahin isimli sporcumuz da, 8-15 Nisan'da Romanya'da yapılacak Avrupa Şampiyonası katılmak üzere Milli Takım kampına çağrıldı.
    Konuyla ilgili dün Kaymakam Ahmet Yurtseven'i ziyaret eden Gençlik Spor Kulübü Wushu takımı, şampiyonalarla ilgili bilgi verdi.
    Milli Takım Antrenörü Yılmaz Şahin ve Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Hüseyin Kocatürk'ün katıldığı ziyarette sporcular, Kaymakam Yurtseven'e maddi-manevi destekleri nedeniyle de teşekkür etti.
    13 sporcu ile katıldıkları Sakarya'daki organizasyondan başarıyla dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Milli Takım Antrenörü Yılmaz Şahin, hedeflerinin Romanya'daki organizasyonda Türkiye ve Karacabey'i en iyi şekilde temsil etmek olduğunu söyledi.
    Dün akşam itibariyle Sakarya'daki Milli Takım kampına katılmış olacaklarını dile getiren Şahin, Romanya'daki Avrupa Şampiyonası'nda 4 sporcusuna da çok güvendiklerini dile getirdi.
    Karacabey Gençlik Spor Kulübü'nün 4 sporcusunun da Milli Takım kampına çağrılmasından onur duyduklarını ifade eden Kaymakam Ahmet Yurtseven ise, “Her zaman sizlerle olduğumuzu unutmayın. Milli Takım kampına çağrılmanız bile önemli bir başarıdır. Eğer Romanya'daki şampiyonaya katılırsanız, sizlerden büyük başarılar bekliyoruz” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.