Voleybol’da yarı finalistler belli oldu

Karacabey Gençlik Spor Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği ve Lig Heyeti’nin organizasyonunda yapılacak “Herkes İçin Her Yaşta Spor Kaymakamlık Kupası Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası” önceki gece oynanan üç karşılaşmayla devam etti.
B Grubu’nda İmren Spor ile Ticaret Borsası yarı finale yükselmek için çekişirken, Sağlık Spor, Eğitim Bir Sen karşısına mağlup olarak çıktı. A Grubu’nda ise yarı finale yükselmeyi garantileyen Çarşı A.Ş., Konak Pastanesi önünde rahat bir oyun sergiledi.
Önceki akşam oynan maçlarda İmren Spor ile Ticaret Borsası grup ikinciliği için karşı karşıya geldi. Maçın ilk setini 25-15 kazanan Ticaret Borsası, ikinci sette İmren Spor’a 25-22’lik sonuçla boyun eğdi. Uzatma setinde Ticaret Borsası’nı 16-14 yenen İmren Spor maçı 2-1 kazanarak yarı finale yükseldi.
B Grubu’nun diğer maçında ise Sağlık Spor yenilgisiz çıktığı Eğitim Bir Sen önünde yine kazanmayı bildi. İlk seti 25-20 kazanan Sağlık Spor, ikinci seti 25-16 kaybetti. Uzatma setini 15-12 kazana Sağlık Spor maçı da 2-1 alarak yarı finale yükselen diğer bir ekip oldu.
A Grubu’nun güçlü ekibi Çarşı A.Ş ise Konak Pastanesi’ne acımadı. Her iki seti de 25-15 kazanan Çarşı A.Ş. A Grubu’nda Özbenek Spor’la birlikte yarı finale adını yazdırdı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.