Voleybol’da “Ömer Matlı” rüzgarı

Bursa Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü’nün düzenlediği “Voleybol 1. Küme Küçük ve Yıldız Erkekler İl Birinciliği” karşılaşmalarına Mustafakemalpaşa grubundan katılan Ömer Matlı İlköğretim Okulu, iki kategoride de yenilgisiz lider oldu.
    Küçük Erkekler kategorisindeki ilk maçında Balıybey İlköğretim’i, ikinci maçında da Mustafakemalpaşa 14 Eylül İlköğretim Okulu’nu 2-0’lık skorla geçen temsilcimiz Ömer Matlı İlköğretim Okulu, Yıldız Erkekler’de ise Mustafakemalpaşa Ovazatlı İlköğretim ile Züferbey İlköğretim Okullarını da aynı sonuçla devirmeyi başararak zirvede yer aldı.
    Küçük Erkekler kategorisinde son maçına bugün çıkacak olan temsilcimiz, 14 Şubat 2012 tarihinde Bursa İl Birinciliği müsabakası için yarı final oynayacak. Ömer Matlı İlköğretim Okulu, elde ettiği bu önemli başarı ile Bursa üçüncülüğünü de büyük ölçüde garantilemiş oldu.
    Beden Eğitimi Öğretmeni Barış Selmanpakoğlu önderliğinde Mustafakemalpaşa’da harikalar yaratan Ömer Matlı İlköğretim Okulu öğrencileri, Bursa’daki finallerde de başarılı olduğu takdirde Türkiye şampiyonası için mücadele edecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.