Voleybol turnuvası heyecanı

Voleybol turnuvası heyecanı
Karacabey Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün “Herkes İçin Her Yaşta Spor” Kaymakamlık kupası kurumlar arası voleybol turnuvası heyecanı 25 Şubat’ta başlıyor.
Turnuvaya katılmak isteyen kurumların en geç 23 Şubat 2008 Pazartesi günü Kapalı Spor Salonu’nda yapılan kura çekimine kadar katılım formlarını, takım listelerini ve banka dekontları teslim etmeleri istendi.
Karacabey’de sporu her yaştan ve kesimden insana sevdirmeyi amaçladıklarını dile getiren Gençlik Spor İlçe Müdürü Şaban Bayraktar, “İlçemizdeki spor etkinliklerini çoğaltarak, kurumlar arası ve köyler arası dostluk ve dayanışmanın pekiştirmek istiyoruz. Gençlerimize sporu sevdirerek, onları kötü davranış ve eylemlerden korumak istiyoruz. Bu nedenle de tüm kurum ve kuruluşlarımızı turnuvamıza davet ediyoruz” dedi.
Başvurularda, kurum ve kuruluşları temsilen müsabakalara katılacak kişilerin en az 3 aydır Karacabey’de bir iş yerinde çalışıyor olmaları, Karacabey doğumlu olmaları ya da Karacabey’de ikamet ediyor olmaları gibi istenilen koşullar şu şekilde sıralandı;
1.Müsabakalar KULE , FİLE , 2 ÇİZGİ HAKEMİ ve 2 MASA HAKEMİYLE toplam 6 hakemle yönetilecektir.( komite hakem sayılarında ve değişikliklerinde tam yetkilidir.)
2.Müsabakaya katılacak kurum ve kuruluşlar 23/ŞUBAT/2009 PAZARTESİ günü mesai bitimine kadar İ İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğüne katılım formlarını ,takım listelerini ve dekontları teslim edeceklerdir.Aynı gün saat 19:00′ da İlçe Kapalı Spor Salonunda Kura çekimi yapılacaktır.
3.Kurum ve Kuruluşları temsilen müsabakalara katılacak kişilerin en az 3 ( üç ) aydır Karacabey’de bir iş yerinde çalışıyor olmaları veya , Karacabey Doğumlu olmaları ya da Karacabey’de ikamet ediyor olmaları gerekmektedir.
4.Müsabakalara resmi kurumlar , özel kuruluşlar ve köy takımları katılabilirler.
5.Müsabakalarda uluslararası Voleybol oyun kuralları geçerli olacaktır.
6.Müsabakalara katılacak takımların 6 (altı) kişi ile sahada hazır bulunmaları gerekir. Bir takım 12 (on iki) kişiden oluşur. Libero oyuncusu zıt renk giyecektir .İsteyen takım libero oynatabilir. Bir takım 1 sette 6 (altı) oyuncu değişikliği yapabilir.
7.Müsabakaya katılacak takımlar tertip komitesine resimli katılım formları ile Nufus cüzdanı fotokopisini Katılım ücret dekontuyla birlikte teslim edeceklerdir.23/ŞUBAT/2009 tarihinden sonra teslim edilecek başvuru formları kabul edilmeyecektir. Katılım formunda ismi olmayan oyuncu oynatılmayacaktır. İtiraz halinde disiplin kurulu tarafından işlem yapılacaktır.
8.Talimatta belirtilen kurallara uymayan takımlar müsabakadan ihraç edilir. İhraç edilen takım herhangi bir hak talep edemez.Müsabakalarla ilgili itirazlar 48 saat içerisinde itiraz dilekçesiyle birlikte
50.00 YTL’ yi Karacabey GARANTİ BANKASI 00541/6693175 nolu hesabına yatırıp dekontunu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne eslim edilecektir.
9.Müsabakaların gurup maçları tek devreli lig sistemine göre 3 set üzerinden kazanılmış 2 set esasına göre oynatılacaktır. Sonucu belirleyen 3. setler hızlandırılmış oyun düzeni ile iki sayı farkla 15 sayıda bitecektir. Diğer setler 2 sayı farkla 25 sayıda biter.
10.Final Gurubuna kalan takımlar müsabakalarını 5 set üzerinden yapacaklardır. 3 set kazanma esasına göre oynatılacaktır. Sonucu belirleyen 5. setler hızlandırılmış oyun düzeni ile iki sayı farkla 15 sayıda bitecektir. Diğer setler 2 sayı farkla 25 sayıda biter.
11.Müsabakalara katılmak için başvuran takımlar katılım harcı olarak müsabaka masraflarında kullanılmak üzere 200 TL (İKİ YÜZ TL.) ‘ yi Karacabey GARANTİ BANKASI İLÇE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ’ nün 541-6693175 nolu Turnuva hesabına yatıracaklardır. Müracaatlar sırasında dekontun bir nüshası Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne katılım formu ile birlikte teslim edeceklerdir.
12.Müsabakayı yöneten kule , file masa hakemleri maç raporunu teknik komiteye teslim edeceklerdir.
13.Müsabakaya katılacak takım oyuncularının sağlık kontrollerimi yaptırmaları gerekmektedir. Bu yönde doğacak olumsuzluktan teknik komite sorumlu değildir.
14.Katılım formları İlçe Lig Heyetinden ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünden temin edilecektir.
15.Resimli katılım Formlarını yetiştiremeyen takımlar kura çekimine dahil olduktan sonra turnuvada oynayacakları ilk maçından önce teslim edebilirler. Bu formlarda daha sonra değişiklik yapılmayacağı gibi maçlara da katılım formlarını getirmeyen takım müsabakasını yapamayacaktır.
16.Müsabakalarda kurallara uygun numaralı takım formalarını kullanmak zorunludur. Spor ayakkabıları ve spor malzemeleri bir çanta içinde salona gelecek ,temiz olmayan ve dışarıda kullanılan günlük ayakkabılarla spor salonuna girilmeyecektir. Antrenör ve diğer görevlilerin salona spor ayakkabısıyla gelmeleri gerekmektedir. Spor ayakkabısız ve uygun olmayan kıyafetle gelenler oyun alanına alınmayacaktır.
17.Müsabakalar sırasında HAKEMLERE, RAKİP TAKIM OYUNCULARINA, KENDİ TAKIM ARKADAŞLARINA, SEYİRCİYE SALDIRAN ve FİİLİ TECAVÜZDE BULUNAN TAKIM TURNUVADAN İHRACEDİLECEKTİR.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.