Voleybol turnuvası başlıyor!

Voleybol turnuvası başlıyor!
Karacabey Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün “Herkes İçin Her Yaşta Spor” Kaymakamlık kupası kurumlar arası voleybol turnuvası 25 Şubat 2009 Çarşamba günü başlıyor.
Turnuvaya katılmak isteyen kurumların en geç 23 Şubat 2008 Pazartesi günü Kapalı Spor Salonu’nda yapılan kura çekimine kadar katılım formlarını, takım listelerini ve banka dekontları teslim etmeleri gerekiyor.
Müracaatlarda, kurum ve kuruluşları temsilen müsabakalara katılacak kişilerin en az 3 aydır Karacabey’de bir iş yerinde çalışıyor olmaları, Karacabey doğumlu olmaları ya da Karacabey’de ikamet ediyor olmaları gibi koşullar isteniyor.
Amaçlarının Karacabey’de sporu her yaştan ve kesimden insana sevdirmek olduğunu dile getiren Gençlik Spor İlçe Müdürü Şaban Bayraktar, “Bu anlamlı turnuvaya katılan kurumlar arası ve köyler arası dostluk ve dayanışmanın pekişeceğini düşünüyoruz. Gençlerimize sporu sevdirerek, onları kötü davranış ve eylemlerden korumak istiyoruz. Bu nedenle de tüm kurum ve kuruluşlarımızı turnuvamıza davet ediyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.