“Vizyon” dergisi çıktı

Karacabey Ticaret Borsası, 2008 yılında kuruluşunun 40.yıl etkinlikleri çerçevesinde üçer aylık dönemlerde çıkarttığı, “Vizyon” dergisinin 5. sayısını yayımladı.
            Ticaret Borsası Genel Sekreteri İbrahim Temel, 40. yılda ISO 9001 Kalite Yönetim Sistem Belgesine sahip olan Karacabey Ticaret Borsası’nın ayrıca, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile İngiltere Odalar Birliğince yürütülmekte bulunan “Türk Oda ve Borsa Akreditasyon Projesi”ne de dahil olduğunu belirtti.
            Temel, “Dergimiz, Ticaret Borsası’nın, Karacabey ile Zirai ve Hayvansal ürünler imalatı yapan firmalarımız tanıtımı, ülkemiz ve dünyamızdaki Borsaları ile üyeleri ilgilendiren konularda üçer aylık dönemlerde yayınlanmaya başladı. ‘Vizyon’ dergisinin hazırlanmasında görevli meclis, yönetim ve personelimiz ile basın danışmanı Alper Tunalı’nın çabaları büyüktür. Hayal Gücü Tasarım firmasınca tasarlanan ve bin adet basılan dergimiz, tüm üyelere, ilçe protokolüne, mahalle ve köy muhtarlıklarına, Sivil Toplum Kuruluşlarının, tüm oda ve Borsalara dağıtımı yapılacaktır” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.