Veteranlar kupalarını Yıldırım’ın elinden aldı

‘Mehmet Sezen Uluslararası 1. Kış Veteran Basketbol Turnuvası’ 20 Ocak Pazar günü Bursa Yüzüncü Yıl Spor ve Gençlik Merkezi’nde yapılan final müsabakasıyla sona erdi. Bursa ve çeşitli illerden 27 takımın katıldığı turnuva sonunda final oynayan iki Veteranlar Basketbol Bayanlar Takımı’na kupa ve madalyalarını Karacabey Belediye Spor Basketbol Antrenörü Şevki Yıldırım takdim etti.
Kupa töreninde söz alan Karacabey Belediye Spor Basketbol Antrenörü Şevki Yıldırım, “Müsabakalar sonunda final oynayan takımlara madalya ve kupalarını vermek Karacabey Belediyespor Antrenör’ü olarak bize kısmet oldu. Karacabey’imizi ve beni onure eden turnuvayı düzenleyen eski basketbolculardan Korhan Akdoğan ve Hakan Akdoğan’a çok teşekkür ederim. Çekişmeli ve heyecanlı güzel bir müsabaka seyrettik. Veteranlar potaları şenlendirdi. Her iki takımı da tebrik ediyorum.
Bursa’da oynanan ‘Mehmet Sezen Uluslararası 1. Kış Veteran Basketbol Turnuvası’ final müsabakasında, basketbol ailemi, eski dostlarımı, arkadaşlarımı ve kardeşlerimi görmek, konuşup, dertleşmek, onlarla oynarken heyecanlanmak, sevinmek kısacası eski anıları hatırlamak beni çok mutlu etti. Unutulmaz bir gün yaşadım. Hele de basketbolcularımıza madalya ve kupalarını vermiş olmanın gururunu yaşamak beni ayrıca onura etti. Ayrıca güzellikler şehri Karacabey’imin böylesine anlamlı bir organizasyonda adının geçmesinden dolayı mutlu oldum. Yalnızca hayallerimizi süslüyor bile olsalar, bize ait olan herhangi bir ‘değer’e değer vermek, değerini bilmek, ona sahip olmanın mutluluğunu yaşamaktan defalarca fazla ruhumuzu ve yaşamımızı besler. İşte bu yüzden basketbolu seviyorum. Arkadaşlarım, dostlarım, kardeşlerim bu oyuna gönül vermiş hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
Yıldırım ayrıca Karacabey’i Bursa ve çeşitli illerden 27 takımın katıldığı turnuvada anlattığını da dile getirirken şu sözlere yer verdi; “’Mehmet Sezen Uluslararası 1. Kış Veteran Basketbol Turnuvası’ndaki tüm katılımcılara Karacabey’imin Uluabat Gölü, Longoz ve Ihlamur Ormanları, tarihi mekanları ile ülke çapında ses getiren buluşma ve uluslararası etkinliklerinden bahsettim. Aynı zamanda ilçemin sosyal, kültürel, doğal ve turistik değerlerini anlattım. Arkadaşlarımı ülkenin dört bir yanından gelen ziyaretçilerin uğrak noktası haline gelen Karacabey’imin güzelliklerini keşfetmeye ve yerinde görmeye davet ettim.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.