TÜRKİYE’NİN ÇÖZÜMÜ

AHMET AYGÜN ATA KÖŞE YAZISI

Ülkemizin 5 temelde birleşerek ekonomik saldırı ve batkınlığı, iç ve dış tehditleri ortadan kaldırması olasılık içinde. Tek sorun siyasi parti ve düşüncelerin emperyal Batı düşüncesine hala inanmaları, emperyal kapitalist ABD’nin büyük bir güç olduğunu sanma hezeyanları, bunlara uygun yönetimleri, Türk Milliyetçiliğinin değil ABD milliyetçiliğinin sözcüsü olmaları, din dışı İsrail tohumu İhvancı düşünceyi inanç sanmalarıdır.
Vatan Bütünlüğü ve huzur,
Üretim Ekonomisi,
Komşularla işbirliği,
Avrasya Birliği,
Aydınlanma ve Laiklik,
Türkiye Cumhuriyetinin tek çözüm yoludur.
Vatan bütünlüğümüze ülke içinden ve sınır ötesinden tehditler varken;
Huzur mümkün mü?
Üretebilmek mümkün mü?
Aydınlanma ve Laikliği birinci sıraya koymak mümkün mü?
Komşularımıza üretim yapamadığımız için bir şey satmak mümkün mü?
Avrasya’da dünyanın en büyük ekonomilerine sahip olmaya başlamış ülkelerle ilişki kurabilmek ne kadar mümkün?
Tersinden bakalım…
Aydınlanma ve Laikliği kabullenmemiş bir hükümet dünyada bizi temsil edemez, birçok oluşum bizi reddeder, yalnızlığa itiliriz.
Dünyaya 2050 yılında ekonomik anlamda hükmedeceği belli Çin, Hindistan, İran, Rusya ile ilişki kuramazsak, sağlam ve karşılıklı çıkarlar doğrultusunda anlaşmalar yapamazsak üretim yapsak bile en büyük bu pazarda payımız olmaz.
Bizimle birlikte iç tehdit yaşayan, aynı terör örgütleri ile ABD emperyalizmi ile savaşan Irak, Suriye, İran ile iyi ilişkiler kuramazsak o terör örgütlerinin ve ABD emperyalizminin ülkemizde hükümetleri belirlemesine engel olamayız. Sözde müttefik ortaklarımız Mustafa Kemal Atatürk’ümüzü tatbikatlarında BAŞ DÜŞMAN görerek eğitim yapacak pervasızlığa ulaşır. Binamız yanarken içinde bizde varız. Dumanından, isinden ve sonunda alevinden bizde nasibimizi alır, yanarız.
Üretmeden bir ekonomik güce ulaşamayız. Dışardan aldıkça ve bu politikayı savundukça ülkemizin ekonomisi işgal edilir. Yani düdüğü para veremediğimiz çalamaz duruma geliriz.
Ve içimizdeki hainlerin özerklik, eşit yurttaşlık adlı emperyalist söylemlerine eşlik eder. Bize özerklik öneren ABD ve AB’nin oyununa gelerek Alevi-Sünni, Türk -Kürt, inançlı-inançsız, örtülü -örtüsüz ayrımı için sözde bireysel özgürlük özde ayrımcılık ile siyaset yaparsak Vatan Bütünlüğümüzü tehlikeye atarız.
Yukarıda yer alan 5 temel madde. Mustafa Kemal Atatürk’ün Bağımsızlık Savaşını kazandığı, Cumhuriyeti kurduğu temellerdir.
Türk Ulusu bu 5 temel maddede birleşmelidir.
Birleşecektir!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.