‘Verdiğimiz sözlerin arkasındayız’

1 Kasım seçimleri öncesi yoğun bir tempoyla Karacabey, Nilüfer ve Mustafakemalpaşa bölgesinde çalışan AK Parti Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan seçimin ardından teşekkür ziyaretlerine başladı. İlk olarak Karacabey Muhtarlar Derneği’ni ziyaret eden Birkan burada yaptığı konuşmada istikrardan ve hizmetten yana oy kullanan seçmenlere teşekkür etti.
Hizmetle özdeş bir partiyiz
1 Kasım seçimlerinin tartışmasız galibi olduklarının altını çizen Birkan, “Milletimiz istikrardan yana oy kullanarak AK Parti’ye dördüncü kez tek başına iktidar imkânı sağlamıştır. Hatamız eksiğimiz yok muydu elbette vardı, her ne kadar hatamız eksiğimiz olsa da bu ülkeye 13 sene en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştık. İktidarlar halka hizmet için kurulur, biz de hizmetle özdeş bir partiyiz. Seçmenlerimiz de bunu böyle değerlendirerek 1 Kasım’da AK Parti’ye yeniden tek başına iktidar vizesi verdi. Siyaset anlayışı seçimlere endeksli değildir. Seçimden sonra da halkımızın içinde olacağız, verdiğimiz sözlerin arkasındayız” şeklinde konuştu.
Fetret dönemi bitti
Teşekkür ziyaretlerine Karacabey Ticaret Borsası’nda devam eden Birkan burada yaptığı konuşmada “7 Haziran’da Ak Parti’nin tek başına hükümeti kurabilecek çoğunlu kaybetmesi üzerine yaşananları gördünüz. İç ve dış kumpaslarla dolu sıkıntılı bir dört ay geçirdik. Önünü görememek işte böyle bir şey. Bugün çok şükür fetret dönemi bitti, belirsizlik ortadan kalktı, milletimiz rahatladı. Şimdi Karacabey’deki tüm dinamikleri bir araya getirip yeni bir sinerji ile son 4 aydaki kayıpları hızla telafi etme zamanı” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.