“Vekillerimizle gücümüze güç katacağız”

AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Ertem İşcan, geçtiğimiz Pazartesi günü açıklanan milletvekili aday listesinde Karacabey’den iki ismin yer almasının ilçe adına büyük bir şans olduğunu vurguladı. Bu noktada ilçe halkından 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde büyük destek beklediklerini belirten İşcan, “Biz güçlenmiş kadromuzla göreve hazırız, halkımıza güveniyoruz.” dedi.
Karacabeyli Dr. Mustafa Esgin’in 1. Bölge 2. Sıra’dan, Karacabey ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Gülten Kapıcıoğlu’nun da 1. Bölge 6. Sıra’dan milletvekilliğine aday gösterilmesinden büyük gurur duyduklarını vurgulayan İşcan, “Sayın Esgin ve Sayın Kapıcıoğlu ile daha güçlü bir Karacabey yolunda emin adımlarla ilerleyeceğimize inancımız tamdır. İlçemiz her şeyin en iyisini ve en güzelini hak ediyor. 27. dönem Milletvekili Aday listemiz ülkemize, milletimize ve şehrimize hayırlı uğurlu olsun. Geniş bir mutabakat süreci sonunda Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın, Genel Merkezimizin takdiriyle, Karacabey’imizi ve Bursa’mızı hedeflere taşıyacak olan, her biri birbirinden kıymetli milletvekili adaylarımızla birlikte verimli bir seçim süreci yürüteceğiz. Milletvekili aday listesinde Karacabey’den Sayın Esgin ve Sayın Kapıcıoğlu’nun yer alması ilçemiz adına çok büyük bir şanstır. Karacabey’e yüreği her zaman hizmet sevdası ile dolmuş, birçok hemşehrimizin sevgisini kazanmış, beyefendi ve hanımefendi kişilikleriyle her zaman takdir toplayan Sayın Esgin ve Sayın Kapıcıoğlu ile umut ediyorum ki 24 Haziran’da büyük başarı sağlayacağız. Onlarla bugün daha da güçlüyüz. Hedefimiz belli; Karacabey’de en yüksek oyu almak ve AK Parti’nin başarı bayrağını daha da yukarılara çıkarmak. Bunun için el birliği içerisinde çalışacağız.
AK Parti’yi 24 Haziran’da gerçekleşecek olan tarihi seçimlere taşıyacak çok değerli milletvekili adaylarımızla, inancımızla ve halkımızın desteği ile daha güçlü bir Karacabey ve Türkiye hedefimize giden yolda tüm kapıları açacağız. Kesinleşen adaylarımızın yanı sıra, aday adaylık sürecine dahil olmuş isimlerimiz de bizim için çok değerlidir. Çünkü biz biriz, beraberiz, hep birlikte AK Partiyiz. Her zaman olduğu gibi İlçe Başkanlığı’mız ve milletvekili adaylarımız süreci koordineli olarak yürütecekler. Seçim Koordinasyon Merkezi’miz tarafından hazırlanmış olan plan ve program çerçevesinde çalışmalarımızı hızlı bir şekilde uygulamaya koyacağız. Milletvekili adaylarımız ile birlikte 24 Haziran’da büyük bir destan yazacağız. Rabbim başarılarımızı daim eylesin.
Bütün teşkilatlarımızla birlikte çalmadık kapı, sıkılmadık el kalmayana kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Karacabey’imizi karış karış gezeceğiz. Seçim sandıkta kazanılır, bütün teşkilat mensuplarımızla sandıklarımıza sahip çıkacağız. İnşallah 24 Haziran akşamı sandıklardan çıkacak sonuçlarla milletimize çifte bayram yaşatacağız. Bu ülke üzerinde kirli hesaplar peşinde koşan şer odaklarına gerekli cevapları yine sandıkta rekor oy çıkartarak vereceğiz. 25 Haziran sabahından itibaren ilçemizi mecliste temsil edecek Sayın Esgin ve Sayın Kapıcıoğlu ile birlikte Karacabey’e hizmet yağmaya devam edecek. Biz, milletimizin hizmetkârıyız. Milletimize aşkla, şevkle ve bir dava şuuruyla hizmet etmeye devam edeceğiz. Kendimizden eminiz, kendimize güveniyoruz. Milletimiz de, bizler de her şeyin farkındayız. Yolumuz ve gönlümüz açıktır. Millete hizmet yolunda kutlu yürüyüşümüze devam edeceğiz.” diye konuştu.
Esgin soluğu Karacabey’de aldı
Öte yandan AK Parti 1. Bölge 2. Sıra Bursa Milletvekili Adayı Mustafa Esgin, açıklanan milletvekili listelerinin ardından ilk olarak memleketi Karacabey’i ziyaret etti. AK Parti İlçe Teşkilatı ve Belediye’nin yanı sıra yerel basın, esnaf ve ilçe halkıyla buluşan Esgin’i hemşehrileri büyük bir sevgi ve teveccühle karşıladı. 24 Haziran’daki seçimlerde Karacabey ve Mustafakemalpaşa’dan tam destek beklediğini dile getiren Esgin, “Vatandaşımızın tüm sorunlarıyla bire bir ilgilenerek, mecliste ilçelerimizin gözü, kulağı ve sesi olacağım. Tek düşüncem halkıma hizmettir. Bu noktada önümüzde önemli bir seçim var. Çok çalışmalıyız. Halkımızla göz göze, gönül gönüle vererek, onların tam desteğini almalıyız. Örnek bir seçim çalışması sergileyerek, Karacabey ve Mustafakemalpaşa’da destan yazacağımıza inancım tamdır. Kadın ve Gençlik Kollarımızla birlikte tüm AK Parti Teşkilatları birdir, bütündür. Birlikte hareket ederek yine büyük bir başarıya imza atacağız. Çünkü şunu asla unutmayalım ki; seçim bir oyla kazanılır, bir oyla kaybedilir. Bu düşünceden hareketle çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Tek düşüncemiz Karacabey’in, Mustafakemalpaşa’nın ve Bursa’mızın daha çok kalkınması ve gelişmesi için elimizden gelen özveriyi göstereceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.