“Hizmetlere hizmet eklemek için yola çıktım”

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 1. Bölge 2. Sıra Bursa Milletvekili Adayı Karacabeyli Mustafa Esgin açıklanan Milletvekili listelerinin ardından soluğu Karacabey’de aldı. İlçede yaptığı bir takım ziyaretler kapsamında Meltem Gazetesi’ni de ziyaret eden Esgin, “Mecliste Karacabey’in gözü, kulağı ve sesi olacağım” dedi.
Belediye Başkanı Ali Özkan, AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan, AK Parti SKM Başkanı Murat Avinç ile birlikte Meltem’i ziyaret eden Esgin, “Siyasetçi ve vatandaş arasındaki köprüdür gazeteci. 24 Haziran’daki seçimlerde hemşehrilerimden ve ilçe basınından tam destek bekliyorum” dedi.
2’inci sıradan aday gösterilmesinin Karacabey’e verilen önemin göstergesi olduğunun altını çizen Esgin, “25 Haziran sabahından itibaren Karacabey adına daha güçlü bir temsiliyet sağlayacağız” diye konuştu.
‘Hizmetse hizmet’ mantığıyla bu yola çıktığının altını çizen Esgin, “Karacabey’e gelen hizmetlere hizmet eklemek için geliyorum. Makam mevki kimseye bir şey kazandırmıyor. Bizim yapmamız gereken borçlu olduğumuz güzel Karacabey’imize hizmet borcumuzu ödemek. İnşallah hep birlikte 24 Haziran’da milletimizin partimize karşı göstereceği teveccühle büyük hedeflerimize doğru güzel ülkemiz ve şehrimiz ilerleyecektir. Süreç kısa olsa da 24 Haziran’a kadar ‘Çalınmadık kapı, sıkılmadık el’ bırakmayarak halkımıza yeni dönemde hedeflerimizi anlatacağız. Dokunmadık hiçbir vatandaşımız kalmadan her kesim insanımızla kucaklaşacağız.
Sayın vekilim biz sizi seçimden seçime burada görüyoruz dedirtmeyeceğimiz sistemi Karacabey’de kuracağız. Vatandaş bizim ayağımıza gelmeyecek, biz onların ayaklarına kadar gidip dertleriyle dertleneceğiz. Bizler Karacabey’e, Mustafakemalpaşa’ya, Bursa’ya kısacası Türkiye’ye hizmet etmek için bu yola çıktık. Mecliste baba ocağım Karacabey’i, ana ocağım Mustafakemalpaşa’yı en iyi ve hakettiği şekilde temsil edeceğimden kimsenin kuşkusu olmasın. 7/24 ulaşılabilir bir milletvekili olacağıma söz veriyorum. Çıktığım bu kutsal yolda tüm hemşehrilerimden destek bekliyorum” ifadelerini kullandı.
Mustafa Esgin kimdir?
Karacabeyli olan Dr. Mustafa Esgin, 1967 yılında doğdu. Bursa Erkek Lisesi’nden mezun olan Dr. Mustafa Esgin, 1991 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirdi. 1993 yılında kazandığı İstanbul Haseki Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji İhtisas’ını 1998’de tamamladı. İki dönem Bursa Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev aldı.
2010-2012 yılları arasında AK Parti İl Başkan Yardımcılığı ve Sosyal İşler Başkanlığı görevini yürüttü. 2010′da referandumda ve 2011 genel seçimlerinde aktif görev aldı. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası 2009-2013 döneminde Meclis Üyesi ve Sağlık Komitesi Başkanlığı, 2013 yılında yapılan seçimde BTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine seçildi.
Doruk Sağlık Grubu’nun kuruluşunda kurucu ortak olarak görev alan Dr. Mustafa Esgin evli ve üç çocuk babası.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.