Vekil, öğrencilere “4+4+4”ü anlattı

TBMM'de geçen ay kabul edilen 4+4+4 eğitim sistemini tanıtmak için okul ziyaretleri yapan Öztürk, bu ziyaretler sırasında gelen sorulara da cevap veriyor.

Öztürk, bu kapsamda Mustafakemalpaşa'da bulunan özel bir ilköğretim okulunu ziyaret ederek, 4+4+4 eğitim sistemini anlattı. Ziyaret sırasında öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Öztürk, sistemin Türkiye'ye çağ atlatacağına vurgu yaptı.

Türkiye'nin önünde 2023 hedeflerinin bulunduğuna dikkat çeken Öztürk, “AK Parti iktidarı döneminde ülkemiz bugüne kadar yapılan hizmetlerin kat kat fazlasını gördü. Ülkemizde özgürlükler daha önce hiç olmadığı kadar genişledi. Demokrasimizin daha sağlam temeller üzerinde oturması için çalışmalar bütün hızıyla sürüyor. Önümüzde 2023 hedefleri gibi büyük bir ideal var. Bu ideale ulaşmak için ihtiyacımız olan tek şey eğitimli, bilgili ve donanımlı insanlar. Bu ihtiyacı karşılamak için 4+4+4 eğitim sistemi önemli bir aşama. Bu sayede oluşacak tablo ülkemize çağ atlatacaktır” dedi.

Kendisine yakın ilgi gösteren öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Öztürk, okul yöneticilerinden çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.