Genç başkanımızla iktidar olacağız!

DP İlçe Başkanı Köfteci, umutlu konuştu:

Karacabey DP delegeleri Fahri Elezoğlu ve Sebahattin Yıldız ile birlikte genel kurulu değerlendiren Köfteci, genel başkanlık seçiminin üçüncü turunda 444 delegenin oyunu alarak DP'nin yeni genel başkanı seçilen Gültekin Uysal ile Türkiye’nin iktidarına talip olduklarını belirtti.

Köfteci, “Partimiz, güzel ülkemizde demokrasinin ve Cumhuriyetin temel taşıdır” diyerek tüm ilçe halkını DP çatısı altında birleşmeye çağırdı.

8. Olağanüstü Büyük Kongre’de Karacabey’i temsil ederek oylarını kullanan DP ilçe delegasyonu, Ankara’dan umutlu döndü. DP İlçe Başkanı Mehmet Ali Köfteci, genç ve dinamik bir genel başkanla yeniden Türkiye’nin iktidarına talip olduklarını dile getirdi.

Türkiye’nin çözülemeyen tüm sorunlarının tek güvenilir adresi olduklarını iddia eden İlçe Başkanı Mehmet Ali Köfteci, DP’nin tarihten gelen misyonunu ve gücünü milletinden aldığını kaydetti.

Köfteci, kongreden DP’nin daha güçlenmiş olarak çıktığını belirterek, “Partimiz güzel ülkemizde demokrasinin ve Cumhuriyetin temel taşıdır. Kardeşlik, birlik ve beraberlik içerisinde sürekli gelişen ve kalkınan bir Türkiye özlemi ancak DP iktidarı ile gerçekleşir” diye konuştu.

DP’nin yeni Genel Başkanı Gültekin Uysal kimdir?

Gültekin Uysal, 1977 Afyon doğumlu. Bilkent Üniversitesi Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi mezunu. Lisans eğitimini ABD Texas Eyaleti’ndeki Houston Üniversitesi Siyaset Bilimi bölümünde yaptı. 2003-2005 yılları arasında DYP’nin Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nı yaptıktan sonra, 2005 yılında partisinin Gençlikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı oldu. Ayrıca  Türk Ocağı Afyonkarahisar Şubesi Yönetim kurulunda görev yaptı. Demokrat bir ailenin çocuğu olan Gültekin Uysal, çevresi tarafından sevilen sayılan sempatik bir insan. Süvariye iyi bir binici olmaya lâyık ve iyi bir donanıma sahip. Uysal, aile şirketi olan Reisoğlu Mermer’de iş hayatına devam etmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.