‘Vefa Sosyal Destek Grubu’ görevde

Karacabey Kaymakamlığı öncülüğünde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu, ikametlerinden ayrılmalarına kısıtlama/yasaklama getirilen 65 yaş üstü veya ağır kronik hastalığı olan vatandaşların 112, (155, 156) – 0224 676 10 95 numaraları üzerinden ihtiyaçlarını bildirebileceklerini duyurdu.

65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşların temel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla “Vefa Sosyal Destek Grubu” toplantısı önceki gün Kaymakam Dr. Yusuf Gökhan Yolcu başkanlığında Belediye Başkanı Ali Özkan, İlçe Emniyet Müdürü Sakıp Yalta, İlçe J.Komutanı Binbaşı Murat Uyanık, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Volkan Çiğdem, İlçe Sosyal Hizmet Müdürü Osman Kahraman, SYDV Vakıf Başkanı Emre Kurtuluş, İlçe Müftü Vekili Fatih Göl ve Kızılay Karacabey Temsilcisi Ahmet Kırmızı’nın katılımı ile gerçekleştirildi.

Vefa Sosyal Destek Grubu’nun toplantısı sonrası sosyal medyadan yapılan bilgilendirmede şöyle denildi: “Saygıdeğer 65 yaş üstü veya ağır kronik hastalığı olup evden çıkması sakıncalı olan vatandaşlarımız; İçişleri Bakanlığı Genelgesi ile ihtiyaç olması halinde özellikle tek başına yaşayan ve ihtiyaçlarını karşılayacak yakını bulunmayan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımızın mağdur olmaması ve temel ihtiyaçlarının (market, eczane vb.) karşılanması amacıyla Karacabey Kaymakamlığı koordinesinde Vefa Sosyal Destek Grubu oluşturulmuştur.

65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımızın sağlık başta olmak üzere, tüm temel ihtiyaçlarının karşılanması için gerekli tedbirler alınacaktır. İkametlerinden ayrılmalarına kısıtlama/yasaklama getirilen vatandaşlarımız 112, (155, 156) – 0224 676 10 95 numaraları üzerinden ihtiyaçlarını bildirebileceklerdir. Sağlığınız için lütfen evde kalın.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.