Vatanseverler şehitlerine yürüyor

Vatan Partisi İl Teşkilatı’nın Çanakkale Zaferi’nin 100. yıldönümü nedeniyle başlattığı “Ana! Ben gidiyorum. Vatanseverler şehitlerine yürüyor” etkinliğinin Karacabey etabı önceki gün tamamlandı. Atatürk Anıtı’na çelenk sunarak yola devam eden yürüyüşçüler, yarın Çanakkale’ye ulaşacak.
11 Mart’ta, “Ana ben gidiyorum” sloganıyla Bursa’dan Çanakkale’ye yola çıkan yürüyüşçüler, önceki gün Karacabey’e ulaştı. Vatan Partisi İlçe Başkanı Ahmet Aygün Ata ve partililerin karşıladığı yürüyüşçüler, Atatürk Anıtı’na çelenk sunarak saygı duruşunda bulundu.
Yürüyüşün, 101 yıl önce Bursa’dan Çanakkale’ye yürüyerek giden Mehmetçiğin anısına yapıldığını dile getiren Vatan Partisi İlçe Başkanı Ahmet Aygün Ata, “İl Başkanlığımızın öncülüğünde düzenlenen yürüyüş, 11 Mart’ta Bursa’dan şehitlik ziyareti ile başladı. İlk günkü yürüyüş Gölyazı’da son buldu. İkinci gün Gölyazı – Karacabey etabı gerçekleştirildi. Öğleden sonra ilçemize ulaşan Güven Kaya, Mustafa Aslankurt, Şafak Aksoy ve Rıfat Mesci’den oluşan yürüyüş ekibinin tamamı emekli subaylardan oluşmaktadır.
Karacabey’de Atatürk Anıtına çelenk konulması, İstiklal Marşı’mızın okunması, saygı duruşu ve yürüyüşün anlamını içeren konuşmalar yapıldı. Etkinliklerimizi, Ulusal Kanal ekibi de izledi. Daha sonra da önceki sabah saat 07.00 itibarıyla Karacabey – Bandırma etabıyla yürüyüşe devam edildi.
Karacabey’de uygulanan program tüm duraklama noktalarında da yapılacak. Yürüyüşün sonlanacağı 18 Mart’ta Karacabey İlçe Örgütü olarak Gelibolu ve Çanakkale’de olacağız. Bu büyük zaferi yarınlara aktaracağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. “Çanakkale’de yenildik ve orada savaş olmadı, Atatürk orada yoktu” diyen akıl ve izan dışı açıklamaların en güzel yanıtını Çanakkale’ye gitmeyi yasaklayan düşünceye karşı koyan Türk ulusu bu yasağı kaldırtarak verdi. Halkımızın kuşkusu olmasın ki, bu ülkenin vatan temelinde her düşünceyi buluşturan Vatan Partisi var. Partimize, halkımıza güveniyoruz. Birlikte başaracağız. 12 yıllık karanlığı aydınlığa ulusumuzla ulaştıracağımızdan eminiz” dedi.
Genel Başkan Doğu Perinçek’in yakın zamanda Bursa’ya gelerek rozet takma törenine katılacağını duyuran Ahmet Aygün Ata, “Bini aşkın yeni öncümüzle kenetleneceğiz. İl binamızdan törenin yapılacağı salona dek yürüyeceğiz. Genel Başkanımız Sayın Doğu Perinçek’in rozetlerini takacağı öncülerimizle örgüt olarak orada olacağız. İlçemizdeki öncülerimiz de, vatan temelinde buluşmanın yurtsever coşkusuyla törendeki yerlerini alacak. Birleşerek güçleniyoruz, karanlığı aydınlatmak için birleşmeye kararlıyız. Hiçbir koşul ve durum bu yoldan bizi çeviremeyecek.
7 Haziran Genel Seçimleri ne yazık ki ülkemizi her anlamda bataklığa sürükleyen biatçı ve Amerikancı düşünceyle vatansever güçlerin sandıkta çarpışması olacak. Vatanını namus bilen tüm görüşlerle öncülükte buluşmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.