Vatan Partisi’nden otoyol açıklaması

Karacabey Vatan Partisi İlçe Başkanı Ahmet Aygün Ata, ilçe gündeminin öncelikli konusu haline gelen ‘Otoyol’la ile ilgili açıklama yaptı.
Vatan Partisi Hukuk Bürosu’na ulaştırılan belgelere yanıt verildiğini belirten İlçe Başkanı Ata, “Halkımızın bilmesi gereken iki önemli nokta var. Partimizce hukuk kurulunun değerlendirmesini ilçe kamuoyuyla paylaşmak istiyorum” dedi.
Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcıları Hasan Basri Özbey ve Nusret Senem’in ilçe yönetimi tarafından ulaştırılan belgeleri incelediğini kaydeden Ahmet Aygün Ata, “Öncelikle Ziraat Oda’mızın verdiği dilekçe örneklerinin imzalanması ve içerik doğrudur. Sayın Senem aynı zamanda Güneydoğu’da oluşan toprak ihtilafları konusunda uzmandır. Ağalar lehine çıkarılan tüm toprak davalarını kazanmıştır. Parti olarak bu konuda duyarlılığımız ve davalara desteğimiz bilinmektedir. Güneydoğu’da yapılmaya çalışılan bu tür uygulamalarda ağa yönünde kararlar çıkmasına karşın her şey yurttaşın lehine dönmüştür.
Yapılmak istenen toplulaştırma ise bu yurttaşın gönül rızası olmadan yapılamaz. Yurttaşlarımızın kayıplarının göz önünde bulundurulmamasından kaynaklanacak her türlü uygulama hukuk dışıdır. Arazinin verimliliği, su kaynakları, ulaşılabilirlik açısından tüm veriler değerlendirildiğinde yurttaşlarımızın buna itiraz etmesi son derece haklıdır. Oluşacak hak mağduriyetlerinin önüne geçilmesi gerekmektedir.
Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hasan Basri Özbey ise, Ziraat Oda’mızca yurttaşlarımıza hazırlanan örnek dilekçelerin içeriğinin son derece yerinde ve doğru olduğunu belirtti. Vatan Partisi, yurttaşlarımızın yanındadır. Her türlü bilgi paylaşımı ve destek partimizce aralıksız yapılacaktır” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.