Vatan Partisi’nden Kurultay’a davet!

Karacabey Vatan Partisi Olağan İlçe Kurultayını 27 Mart 2016 Pazar günü yapacak. Kurultayla ilgili İlçe Başkanı Ahmet Aygün Ata yazılı basın açıklaması yaptı.
Ata, “2016 Vatan Partisi Yılı Olacak; Ergenekon kumpasını yerle bir ettik. Paralelin bir kenarını tutsak ettikleri asker, aydın ve partililerimizi kurtardık. Şimdi sahte belgelerle kumpasa alet olanlar aynı hücrelerde yatıyor. Paralelin diğer kenarını da Ulusumuzla birlikte aynı hücrelere koyacağız. 2006 yılındaki Büyük Kurultayda “Vatan Savunması” kararı çıktı. Bu bağlamda yurdumuzun Cumhuriyetçi, Atatürkçü, Milliyetçi, Halkçı ve Sosyalistleriyle “Vatan” temelinde birleşmeye başladık. Oluşturduğumuz güç birliği önce yeni anayasa adlı oyunu bozdu. Ardından Emperyalist bir yalan olan Ermeni Soykırımını tarihe gömdük. Süreç içinde biatçı kuşaklara karşı Atatürkçü gençlik ve kuşak yetiştirdik. 30 yıldır haykırdığımız Üretim Ekonomisi Türkiye’nin tek kurtuluşudur gerçek her parti tarafından sahiplenilmeye başlandı. Fethullahçı gladyoyu deşifre ettik, ulusumuza Türkiye Cumhuriyetini yıkmaya çalıştıklarını kanıtladık. Kandırılanlardan değil direnenlerden olduk. Taşeron terör örgütünün 1990’lardan bu yana ne olduğunu belgeleriyle kanıtladık.
Bugün milliyetçiliğe kendini kurtarma korkusuyla sarılanlara karşı yıllar önce Saray savaşı değil Vatan Savaşı verilmesi gerektiğini saptadık. HDP’nin meclise girmesinin terör örgütünü yasallaştıracağını ilk partimiz açıkladı. Bugün başlanan yeni anayasa çalışmaları da aynı sürecin bir başka çalışmasıdır. Onunda karşısındayız, Ulusumuzla birlikte bu hareketi de tarihe gömeceğiz.
Gelinen bu noktada partimiz Ulusumuzun tüm öncüleriyle buluşmak üzere kurultaylarına başladı. Karacabey’imizin kurultayı da 27 Mart Pazar günü yapılacak. Karacabey Ticaret Borsası Konferans Salonunda saat 13 ila 17 saatleri arasında yapılacak kurultayımıza Merkez Karar Kurulumuz üyesi Sayın Sezai Okay konuşmacı olarak katılacak. Ulusal birliğimiz ve Vatan Bütünlüğümüz için önem taşıdığına inandığımız kurultayımıza tüm Karacabeylileri çağırıyoruz. Korkmuyoruz; Kararlıyız, Ulusumuzun öncüleriyle terör örgütünü hendeğe gömeceğiz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.