Vatan Partisi’nde yeni yönetim belirlendi

Karacabey Vatan Partisi İlçe Örgütü hafta sonu Ticaret Borsası Konferans Salonu’nda yeni yönetimini belirledi. Yapılan seçimler sonucunda 2 dönemdir atama ile göreve getirilen Ahmet Aygün Ata Başkanlığa seçildi.
Konferans salonundaki kurultaya Merkez Karar Kurulu üyesi Sezai Okay, İl Başkanı Nadir Erol; İl Yönetim Kurulu üyeleri Hürriyet Nadir Karaaslan, Mehmet Alanbel, Mehmet Emin Akan’da katıldı. Divan Başkanlığını Milletvekili adayı Şeref Akgün’ün üstlendiği; üyeliklerini Engin Çiftçi ve Fethi Karadeniz’in yaptığı kurultay saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. M.K.K üyesi Sezai Okay ve İl Başkanı Nadir Erol’un konuşmalarından sonra çalışma ve mali rapor üyelere aktarıldı. Çalışma ve mali raporun onaylanmasının ardından sıra seçimlere geldi. İlçe Başkanlığına Ahmet Aygün Ata; Asil Yönetim Kurulu Üyelikleri’ne Rıfat Narhın, Zeki Güze, Hilmi Taşdemir ve Ercüment Tezel seçildi.Yedek üyeliklere Şengül Ata, Onur İlhan ve Mehmet Çukur seçildi. İl delegeliklerine Ahmet Aygün Ata, Zeki Güze, Rıfat Narhın, Rahmi Öncü, Aziz Torun, Yusuf Ateş ve Onur İlhan uygun görüldü.
İlçe Seçim Kurulu gözetiminde yapılan seçimler sonrası yeni yönetimin mazbatasını alarak önümüzdeki günlerde görev dağılımı yapacağı açıklandı.
İlçe Başkanı Ahmet Aygün Ata; “Yüreğimizin Ankara’daki Milli Anayasa Hareketi Toplantısı’nda olduğu bu önemli günde Vatan Partisi parti disiplinine yaraşır bir kurultay gerçekleştirdik. Kurultayımızı Şehidimiz Cemil Turan’ın aziz anısına adadık. Kurultayımıza onur katan Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanımız Sayın Murat Tanrıverdi’ye ve Yönetim Kuruluna; Ziraat Odası Duayeni Sayın Nuri Karaca’ya teşekkür ediyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.