Vatan Partisi’nde kongre heyecanı

Vatan Partisi Karacabey İlçe Örgütü, 29 Eylül 2019 Pazar günü kongreye gidiyor. Kongrede mevcut İlçe Başkanı Hüseyin Kurur’un, yeni dönem için aday olmayacağı, yerine İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Rıfat Narhın’ın tek aday olarak seçime gireceği öğrenildi.
Olağan kurultay sürecinin devam ettiği belirten Vatan Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Kurur, bu doğrultuda Genel Merkez’in talimatı sonrası Karacabey Örgütü’nün de önümüzdeki hafta Pazar günü kongresini gerçekleştireceğini söyledi. Başkan Kurur, Eylül ayı itibariyle ilçe kongrelerinin tamamlanacağını ardından da il kongrelerinin yapılacağını bildirdi.
Vatan Partisi’nin ‘Büyük Kurultayı’nın 2020 yılında yapılacağını kaydeden İlçe Başkanı Kurur, “Karacabey ilçe kongremiz parti binamızda gerçekleştirilecek. Saat 13.00’te başlayacak kongremize kendini çiftçi sorunlarına adamış Prof. Dr. Cengiz Çakır konuşmacı olarak katılacak. Düzenleyeceğimiz ilçe kongremize Karacabey halkının tüm Cumhuriyetçilerini, Atatürkçülerini, milliyetçilerini, devrimcilerini, halkçılarını ve yurtseverlerini bekliyoruz. Gönlü tam bağımsız Türkiye’den geçen her yurttaşımız Vatan Partili’dir.” dedi.
Öte yandan, önümüzdeki Pazar günü yapılacak Vatan Partisi İlçe Kongresi’nde başkanlık değişimi yaşanacak.
Mevcut Başkan Hüseyin Kurur’un yeni dönemde aday olmayacağı seçimde bu görevi tek aday olarak Rıfat Narhın üstlenecek. Şu anda Vatan Partisi İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği görevini sürdüren Narhın, son olarak 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde partisinin Belediye Başkan Adayı olmuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.