Vatan Partisi Narhın’a emanet

Vatan Partisi Karacabey İlçe Örgütü’nün hafta sonu gerçekleştirdiği kongrede başkanlığa Rıfat Narhın seçildi. Tek aday olarak seçime giren İlçe Başkanı Rıfat Narhın, yaptığı açıklamada; “Kurultay sonuçları ülkemize ve ilçemize uğurlu olsun. Önümüzdeki hafta içinde Diyarbakır annelerine destek olmak ve PKK destekçisi HDP’nin kapatılması için imza kampanyası başlatacağız. Tüm Karacabeylileri imza kampanyasına desteğe bekliyoruz.” dedi.
İlçe binasında gerçekleşen kurultaya; Genel Başkan Yardımcısı Çiftçi Büro Başkanı Prof. Cengiz Çakır, Bursa İl Başkanı Hacı Bektaş Aykut, Orhangazi İlçe Başkanı Hüseyin Ertaş, Orhangazi Yönetim Kurulu Üyeleri ile partililer katıldı.
Kongrenin açılış konuşmasını eski İlçe Başkanı Hüseyin Kurur yaptı. Kurur, “Göreve geldikten sonra oy oranımız arttı. Ciddi çalışmalar gerçekleştirdik. Seçim sürecinde de çok çalıştık. Ancak sağlık sorunlarım nedeniyle yeniden aday olamayacağım. Yeni Başkanımıza ve yönetim kuruluna başarılar dilerim.” dedi.
İl Başkanı Hacı Bektaş Aykut ise, “Türkiye’nin önünde iki büyük sorun var. Birincisi ekonomi! Ekonomimiz, borçlanma ve liberalizm nedeniyle çöktü. İkinci büyük sorun terördür. Çözüm vardır. Komşularla işbirliği ile iki sorunu da ortadan kaldırırız. Vatan Partisi çözüm yollarını açıkladı. Programımız aynı sıkıntılarla yani ABD emperyalizmi ve Batı emperyalizmi ile uğraşan İran, Suriye, Hindistan, Rusya, Çin, Azerbaycan ve bölge ülkeleri arasında geçerlilik kazanmıştır. Üreten kesimler üretim beklemektedir.” diye konuştu.
Üye konuşmalarında Karacabey’in tarımı ve partinin örgütlenme konusunda öneri ve eleştiriler yer aldı. Divan Kuruluna Başkan Adaylığı, Yönetim Kurulu Üye Adaylığı ve İl Delege Adaylığı dilekçeleri alındıktan sonra çalışma ve mali rapor oylanarak kabul edildi.
Seçimler sonucunda Vatan Partisi Karacabey İlçe Yönetim Kurulu’nda şu isimler yer aldı: İlçe Başkanı Rıfat Narhın, Yönetim Kurulu Üyeleri; Mehmet Çukur, Hüseyin Kurur, Mustafa Hasırcık, Pınar Çukur.
Yedek üyeler; Fevzi Berberoğlu, Ercüment Tezel, Halil Turan.
İl Delegeleri; Mehmet Çukur, Ahmet Aygün Ata, Aziz Torun, Hüseyin Kurur, Mustafa Hasırcık, Fevzi Berberoğlu, Rıfat Narhın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.