Tuğba ve Salim’den rüya gibi bir düğün!

Atatürkçü Düşünce Derneği Karacabey Şubesi eski Başkanı Haluk Aka ve Nalan Aka çiftinin kızları Tuğba ile Bursalı’nın tanınmış ailelerinden Sevim ve Mustafa Er çiftinin oğulları Salim Er Hüseyin Oruç Peker Düğün Salonu’nda yapılan görkemli kına gecesinin ardından Bursa Özlüce’de gerçekleştirilen dillere destan bir düğün merasimiyle dünya evine girdi.
CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu ile CHP’nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey’in de katıldığı gecede; siyasiler, STK temsilcileri ile çok sayıda konuk genç çifti yalnız bırakmadı.
Mutluluklarına ışık tutacak yolda sevgilerini sonsuzluğa taşıyan Tuğba ve Salim çifti konuklarla birlikte canlı müzik eşliğinde coşarak, keyifli dakikalar yaşadı.
Çok sayıda davetlinin gönüllerince eğlendiği düğün töreni muhteşem atmosferinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir düğüne imza atan genç çiftin yüzlerinden eksik olmayan gülücüklerini paylaşan davetliler, bitimsiz mutluluk diledi.
Aka ve Er aileleri de duygulu anlar yaşarken, çocuklarının mürüvvetlerini görmenin mutluluğunu düğüne katılan dostlarıyla paylaştılar.
Gerçekleşen düğün törenine yoğun katılım gösterilirken, genç çift, en mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan sevenlerine teşekkür etti.
Sonsuz mutluluğa imza atan Tuğba ve Salim Er çiftini biz de Meltem Ailesi olarak tebrik eder, mutlu bir ömür geçirmelerini temenni ederiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.