Vatan Partisi adaylarını açıklıyor!

Vatan Partisi Bursa Büyükşehir ve ilçe adaylarını Pazar günü açıklıyor. İl Başkanı Hacı Bektaş Aykut düzenlediği basın toplantısıyla yaptığı açıklamada gündemi paylaştı.
Aykut “Vatan Partisi Bursa olarak Büyükşehir ve 17 ilçemizde seçime giriyoruz. Belediye Meclis Üyelerimizle birlikte tüm Bursa’da seçim yarışında olacağız. 13 Ocak Pazar günü saat 14.00’de Plaza 16 Zümrüt Salonu’nda düzenleyeceğimiz toplantı ile adaylarımızı Bursa’ya tanıtacağız. Bursa Vatansever, Cumhuriyetçi, Halkçı, Devrimci ve Kamucu anlayışla yönetilmeyi hak ediyor, bekliyor, istiyor. Genel Başkanımız Sayın Dr. Doğu Perinçek’te aday tanıtım toplantımıza katılacak. Saygıdeğer Bursalıları ve ilçelerimizi tanıtım toplantısına bekliyoruz” dedi.
Öte yandan Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek yoğun bir program çerçevesinde Türkiye’yi dolaşmayı sürdürdüğü belirtildi. Türkiye çapında düzenlenen Üretim Kurultaylarına davet edilen Perinçek’in her kurultaya katıldığı bilgisi verildi. Perinçek, Cuma günü Torbalı, Cumartesi günü İzmir’de düzenlenecek kurultayların ardından Pazar günü Vatan Partisi Bursa adaylarını tanıtım toplantısına katılacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.