VAROL TGB, NUROL TLB

AHMET AYGÜN ATA KÖŞE YAZISI

“Bu memleket, dünyanın beklemediği, asla ümit etmediği, bir müstesna mevcudiyetin yüksek tecellisine sahne oldu. Bu sahne en az 7000 senelik Türk beşiğidir! Beşik tabiatın rüzgarlarıyla sallandı; beşiğin içindeki çocuk tabiatın yağmurlarıyla yıkandı, o çocuk tabiatın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvela korkar gibi oldu, sonra onlara alıştı, onların oğlu oldu! Bugün o tabiat çocuğu tabiat oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu, Türk oldu! Türk budur: Yıldırımdır, kasırgadır, dünyayı aydınlatan Güneştir!”(MUSTAFA KEMAL ATATÜRK; Afet İnan’ın Türk’ün Tarifi adlı tezine düştüğü not)
Atatürk “Bütün ümidim Gençliktedir” dedi. Cumhuriyeti koruma ve kollama görevini ümidi olan Türk Gençliğine emanet etti. O Gençlik arasına sokulan ayrılıkçılara karşın 1960 Devriminde,68 Hareketinde,80 darbesine direnmede, 2000’lerde BOP projesine dikilmede, Ergenekon kumpasında, Türk Askerinin başına çuval geçirilmesi acısında, Haziran ayaklanmasında, Batı emperyalizmine karşı verilen Vatan Savaşında ve Türkiye Cumhuriyetini sonsuza dek yaşatmak için yobazlığın karşısında “EMANETE SAHİP ÇIKIYOR”.
Onları kurgulanan, haramzade yemeklerde göremezsiniz! Onları bedava tutulan otobüslerde “bi’at etmek” için kongrelere giderken göremezsiniz! Onları şeyh, şıh, hocaefendi gibi soytarıların elini, eteğini öperken göremezsiniz! Onları 7000 yıllık Türk Ulusuna; “Türkiyelilik” ya da “eşit vatandaşlık” adlı emperyalist dayatmanın piyonlarıyla göremezsiniz! Onları emperyalizmin yakıp yıktığı bir yere oyuncak götürürken göremezsiniz! Onları şahsi çıkarları adına günlük politikalara sahip çıkarken göremezsiniz! Onları Mehmetçiği hakaret edenlerle, öldürenlerle göremezsiniz! Onları Türkiye Cumhuriyetinin topraklarında devletini “işgalci” gören katil sürüsünün içinde göremezsiniz! Onları birleştirirken görür; ayrıştırırken göremezsiniz! Onları üretirken görür; tüketirken Türk Halkının emeğini yok ederken göremezsiniz!
Onları emperyalizme karşı sözde değil özde direnirken daha çoook GÖRECEKSİNİZ! Onları Cumhuriyete saldıran, hakaret edenlerin karşısında daha çoook GÖRECEKSİNİZ! Onları gerici ve yobazlığı karanlığa gömerken GÖRECEKSİNİZ! Onları Mehmetçiğinin, Polisinin sonuna dek arkasında dururken daha çoook GÖRECEKSİNİZ! Onları Samsun’da İlk Adımı yine, yeni, yeniden, durmaksızın atarken GÖRECEKSİNİZ! Onları Erzurum Kongresini yüzyıllar boyu toplayıp “Vatan bir bütündür, PARÇALANAMAZ” derken GÖRECEKSİNİZ! Onları Sivas Kongresinin özü “Manda ve himaye kabul edilemez”e göğsünü siper ederken GÖRECEKSİNİZ! Onları TBMM önünde “Egemenlik Kayıtsız şartsız, Ulusundur” derken daha çoook GÖRECEKSİNİZ! Onları gözündeki “Mavi Gözlü Sarışın Bir Kurdu Andıran; Sanki Bir Adımda Afyon Odasını Atlayan” Mustafa Kemal Atatürk’ü Kıyamete dek GÖRECEKSİNİZ!
Adını Ulusunun adından Yurdu Türkiye’den alan; Türkiye Gençlik Birliği ve Türkiye Talebe Birliği…Tam Bağımsız Türkiye’nin yılmaz savunucusu, Kalpaklılar, Onbeşliler Onlar! Yarınlarımız, Geleceğimiz, Cumhuriyetimiz, Egemenliğimiz, Bağımsızlığımız, Özgürlüğümüz, Üretim Gücümüz, Aydınlık Yönümüz…Onlara Türkiye’nin Güvencesi Birliği diyorum. Selamlıyorum, Bağrıma Basıyorum; Yiğitlerimi, Kızçelerimi…
Yaşasın TÜRKİYE CUMHURİYETİ! Yaşasın CUMHURİYET! Yaşasın MUSTAFA KEMAL ATATÜRK!Yaşasın TÜRKİYE GENÇLİK BİRLİĞİ! Yaşasın TÜRKİYE TALEBE BİRLİĞİ!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.